Lifestyle

Laserul CO2 fracţionat, ultimul răcnet în întinerirea facială

Ador tot ce este frumos, aşa că îmi place să cred că şi frumuseţea umană poate fi ajutată să se menţină în timp, fără ca efortul să fie unul ostentativ şi fals 🙂 Chiar dacă pe moment n-am probleme, mă intere’ cum voi arăta peste vreo 10, 15 ani şi citesc adesea noutăţile ce apar pe această temă. Şi, cum am şi prietene mai în vîrsta ca mine, uneori mă simt chiar datoare să o fac. Vă povesteam într-un post anterior de campania Clinicii Artis, Ce faci pentru a scăpa de riduri? Acum vreau să vă spun că serviciul lor absolut inovativ, de întinerire facială cu laser CO2 fracţionat, mi se pare fantastic. Am făcut un mini-rezumat, de lămurire în 3 paşi 🙂 :

Ce este? Laserul Co2 fracţionat reprezintă ultima tehnologie şi cea mai eficientă în tratamentul leziunilor de îmbătrânire ale pielii. Are ca rezultat îmbunătăţirea texturii şi tonusului pielii, reducerea ridurilor fine şi a tulburărilor de coloraţie (pete roşii sau maro). Sună prietenos, nu-i aşa?

Mai precis, laserul CO2 fracţionat este tehnologia care, prin împărţirea fascicului laser în microfascicule separate prin spaţii libere, lasă zone nearse între zonele expuse astfel încât vindecarea şi recuperarea este mult mai rapidă şi se reduce la maxim riscul unor cicatrici determinate de o zona mare de arsură, devenind astfel cea mai sigură şi eficace metodă de întinerire facială. Cunoscutele mele la care le-am pove despre această tehnologie s-au arătat interesate, aşa că le-am zorit să participe la campanie, da’ de…

Unde se poate folosi? Principala recomandare este îmbunătăţirea aspectului feţei, mai ales a leziunilor datorate vârstei şi expunerii excesive la soare, cum sunt ridurile periorale şi perioculare, buza superioara, obrajii şi fruntea. Şi nu numai regiunea feţei, ci şi a mâinii, regiunea anterioară a toracelui, spate.

Cum funcţionează? Sub acţiunea căldurii luminii laser este eliminat parţial stratul superficial de celule moarte şi degenerate şi sunt stimulate procesele naturale de refacere a fibrelor de colagen şi elastină care vor determina îmbunătăţirea tonusului şi structurii pielii. De asemenea prin normalizarea culorii pielii şi dispariţia dilataţiilor vasculare pielea arată mai tânără şi mai curată. Stimulează hidratarea pielii care va arăta mai fermă şi mai fină :D.

Pare-se că este o procedură nedureroasă – thanks God – şi care durează 20-30 de minute. Dar despre tratament şi eventuale riscuri, găsiţi aici, dacă sunteţi curioase (şi curioşi că ei de ce nu s-ar îngriji???)

Mi se pare o şansă grozavă ca, prin participarea la această campanie să poţi să câştigi un tratament antirid inovativ. Fiindcă primul din cele trei premii exact în aceasta constă: Premiul 1 – Un tratement laser de peeling complex pentru faţă, al ridurilor fine, petelor de pe faţă şi de întinerire facială, în două şedinţe, având un cost de 500 euro, vezi secţiunea Premii.

Campania e valabilă pe tot teritoriul României. Clinica Artis, cu sediul în Cluj-Napoca, este actualmente una din cele mai moderne şi mai bine echipate clinici private de chirurgie estetică din ţară.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)