Lifestyle

Ce mănânci (/bei) de eşti ”aşa frumoasă”?

Cu toate că e întrebarea stupidă care ni s-a pus nouă, multor fete, de către o anumită categorie de oameni, am avut revelaţia azi că are ea un sâmbure de adevăr. Şi ne întoarcem la începuturile blogului meu, în care spuneam că frumuseţea are nevoie de susţinere din interior, aşa că nu e suficient să pui creme şi machiaje, ca să arăţi bine. Frumuseţea se susţine din interior, şi “eşti ceea ce mănânci” dar şi ceea ce bei, aşa că am zis să le satisfac curiozitatea unora…

La douăzeci de ani ai tenul pe care ţi l-a dat Dumnezeu, dar la 40 îl ai pe cel pe care îl meriţi (parafrazare C. Chanel). Aşa că eu am grijă să iau antioxidante, când şi cum, mai ales când sunt obosită. Cel mai puternic antioxidant din lume se zice că este lycium barbarum, ce vine sub forma fructelor goji sau cătina de gard (foarte populare în lume, dealtfel). Nu e cătină obişnuită, ci o altă varietate. Totuşi, prefer suplimentele nutritive naturale în unele cazuri, cum e acesta, deoarece capsulele sunt mai concentrate.

Trei capsule de Lycium Plus de la Forever Living Products, luate dimineaţa, sau în stare de oboseală avansată, a fost remediul meu să mă ţin pe picioare atunci când situaţia o cerea. Nu cafea, nu cola, nu alte prostii. Lycium plus îţi ia oboseala din oase, mai ales după o noapte nedormită din te miri ce motive, după care ai o zi plină de activităţi pe care nu poţi să le dai de o parte, că eşti praştie. E un antioxidant foarte puternic.

Sunt bestiale, am încercat şi alţi antioxidanţi, cum ar fi capsule sau praf de oraz verde, vitamina C pură, dar tot nu se compară cu lycium. Dar mai iau şi din acestea şi din altele, ocazional. Mai ales când mă bâzâie răceala.

Highly recommended, se poate comanda de la mine sau de la cine vă e vouă mai comod, din reţeaua FLP. Fiind un supliment alimentar, se încadrează la nutriţie, deci poţi să zici că e un fel de mâncare (sau supliment, mai bine :P).

O altă băutură mortală e Aloe Vera Gel, de care am povestit mai demult. Mie îmi place cel simplu, celelate două sunt bune şi pentru alte afecţiuni. Griji, nu e recomandat gravidelor, fiindcă aloe regenerează tot ce prinde şi poate să facă monstruleţ din celula fătului.

O altă băutură pe care o consum ocazional, câte un căpăcel, e sucul Noni. Acesta din imagine e de la o altă firmă decât luat de obicei, dar voi să vă luaţi de la Calivita (California Fitness) sau de unde ştiţi voi că e bun. Ăsta ce-l am acu nu prea mi se pare grozav. Noni e şi bun la gust, e energizant, atioxidant şi muulte alte cele, sunt sigură că găsiţi pe net info.

Apoi, aproape în fiecare dimineaţă facem suc cu storcătorul din tot felul, mere cu morcov, struguri, ce prindem la mână. Şi din legume. Avem grijă doar ca alimentele să fie luate din surse nestropite cu chimicale. Că degeaba le consumi astfel.

Acum ar urma să postez poza cu minunatul, inegalabilul şi irefutabilul Bullet Express, robotul de bucătărie luat de la Teleshopping, odată cu Relax&Tone. Da nu i-am făcut poză, aşa că o să-i dedic un mirific post, separat 🙂 Şi dacă vă faceţi planuri să vă luaţi storcător, luaţi celălalt juicer, e de mai mult timp pe piaţă decât ăsta. Sau ce vreţi voi.

Ce nu beau: cafea , cola (de fapt, nimic ce conţine cofeină),  sucuri carbogazoase, nu mănânc fast food-uri decât o dată la 100 de ani, câte un Mc Meniu (2-3 ori pe an maxim). Sunt bune la gust, da nu-s bune la sănătate.

Cam asta e o parte din secretele mele culinare, de-astea beau eu “să fiu frumoasă”. Voi cu ce vă hrăniţi frumuseţea, în afară de cremuţe?

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • Eu incerc sa beau in fiecare dimineata un suc de fructe, am incercat sa imi fac si green smoothie despre care se zice ca ar fi foarte sanatos. Este un suc facut la blender din fructe si frunze verzi gen spanac, salata, frunzele de la conopida, morcov etc. Si in plus foarte rar dorm mai putin de 8 ore pe noapte.

  • da. se numeste suc verde. si de acela beau. dar le rotesc 🙂 cel din frunze de patrunjel contine multa vit C 🙂