Lifestyle

Eyestick, Fatigue Eraser de la Sephora

Cum am ajuns, în sfârşit, şi la shopping pentru nevoile mele la Sephora, am dat o raită pe la reduceri, unde desigur, nu mai aveau genele pe care le căutam, dar am dat peste altceva, drăguţ, micuţ şi interesant, redus la 21 de lei: stick-ul pentru ochi obosiţi.

Îl folosesc de două zile dimineaţa şi seara sau în timpul zilei dacă mă remachiez. Ce mă întreabă produsul? Mă întreabă dacă vreau să îndepărtez urmele de obosealăsă aplic stick-ul, care, datorită elementelor de reflecţie a luminii, pune în valoare privirea. Se aplică ăe conturul inferior al ochiului. Eu aplic de jur împrejur, dar cum forma mea a ochilor nu lasă să se vadă oboseala, doar ce o simt eu, nu ştiu dacă s-a văzut ceva, în schimb eu îl simt minunat pe piele, îmi vine să ma dau cu el întruna, nuj ce are.

Îmi place cutia… în forma de triunghi 3d şi culoarea portocalie stridentă. Stickul are 3,5 mg net, cu două căpăcele. Sub capacul alb, mai are un altul, transparent, ce trebuie pus înapoi după utilizare. Cam ca şi capacele de pe deodorantele stick Dove, dar eu pe ala îl arunc. Se scoate prin învârtirea părţii inferioare, normal, şi întră înapoi la fel. E foarte cute. Îmi place de el, cred că e primul din cele 3 produse Sephora care îmi place mult.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • si eu il am! L-am folosit doar de cateva ori, dar mi-a placut, e racoritor si placut, si am impresia ca imi reduce cearcanele. O sa il testez zilele urmatoare zi de zi, apoi voi scrie un review!

  • da, cica e ok pentru ridurile fine.. imi place si mie senzatia pe care o lasa desi deocamdata din fericire n-am riduri.. decat fooooooooooooooooaarte fine. :)) te asteptam cu review 😛

  • ioi, si eu vreau din ala. ca ma mai trezesc cateodata cu niste ochii de nu-mi vine sa ies din casa…