Lifestyle

Tare afacere:) Tuşul cu pensulă E.l.f.

Deci vorbesc de cel lichid, cu pensuliţă, de tuşuri cariocă nu vreau să aud, fie acelea şi cu diamante bătute. Tipul acesta de tuş e preferatul meu, cu pensuliţă semimobilă, deoarece e foarte controlabilă şi nu rişti să te mânjeşti, se aplică uşor şi fără insistenţe.

Când l-am comandat, lângă farduri, m-am uitat chiorâş şi mi-am amintit de tuşul de 7 lei golden rose, de la care te mănâncă pleoapa şi ţi se înroşeşte şi mă gândeam că tot nu o să înlocuiesc eu tuşul Maybelline prea uşor, dar supriză…

Tuşul pentru mine e indispensabil, dacă e ceva ce ar trebui să iau cu mine din trusa de farduri, n-ar fi rimelul, ci tuşul. La mine orice machiaj include tuş, că aşa sunt eu setată şi probabil nu o să îmi scoată nimeni tuşul din psihic 😀 😀 😀

Aşa că de când a ajuns tuşul elf l-a mine, nu l-am slăbit deloc, “cu riscul să fac alergie” gândeam eu, dar n-a fost aşa. E super fain şi arată bine, negrul e negru, consistenţa în regulă, ca să nu mai vorbim de pensuliţă. I love it.

8 lei, mulţumită de el, da, l-aş mai comanda.

P.S. Scuzati sprancenele nepensate, tre sa imi fac programare. nu ma pensez acas 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • Si eu tot de la Maybelline am tus si nu ma pot desparti de el, asa de mult imi place 😀 Dar pe asta de unde l-ai luat?

  • de pe http://www.eyeslipsface.com.ro/, comanda. e super ca lumea. asta lichid, nu carioca. si eeeeftiiin. imi mai iau.

  • si eu il am si sunt tare multumita

  • Da, am mai molipsit deja lume 🙂