Lifestyle

Da` lucrezi ceva cu unghiile alea?

A devenit o întrebare la fel de curentă şi enervantă ca “Sigina?! Ce nume e ăsta??”. Şi din întâmplare, nu vine de la băbuţe şi femei frustrate, doar, ci şi de la fete şi, normal, mai puţin de la bărbaţi. Am început cu brio cu astfel de întrebări, când mi-am lăsat prima oară unghiile lungi cu gel, ar trebui să fac o colecţie să vedeţi cât de îngrijoraţi sunt unii şi să le imortalizez meclele compătimitoare la gândul că “săraca, nu spală un vas..” sau poate invidioase “asta nu spala un vas!”.

Am renunţat să lămuresc lumea că spăl şi vase, dau şi cu aspiratoru şi mai şterg şi prafu, evident, nu cu ajutorul vecinilor, ci cu mâna cu unghii cu tot. E incredibil câte prejudecăţi există pe lume şi cât îi freacă grija pe unii 🙂 Dacă mâine am chef să îmi lipesc căpşuni 3d pe unghii, exact aia fac. Doresc să îi liniştesc pe compătimitori că ce fac şi ce nu fac nu îi priveşte, că nu îi chem pe ei în locul meu.

Ce nu pot să fac cu unghiile? Pfff… să îmi bag degetele în urechi, de exemplu. Asta e incomod, da pe cine intereseaza? Îi interesează în schimb vasele şi mătura. 🙂

Ăsta e un post ca să vă mai distraţi, cum mă distrez şi eu zilnic 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (11)

 • Siginia te cheama????? :-))
  BtW… cred ca e nasol sa te scarpini in nas cu unghiile alea… sigur nu lucrezi nimic! Sigur!
  :-))
  Pentru cei care, se plictisesc (presupun ca trebuie sa fi plictisit, ca sa incepi sa barfesti, si sau/ sa scoti tot felu’ de ineptii pe gura),le urez un calduros:
  Mereti la lucru’!…(nu la intins mana!) 😉

 • hehe 🙂 ai pus prea multi i la numele meu 🙂 io tocmai am gatat lucrul pe azi 😛

 • Siginia =)))))))))

 • 🙁 nu odata, ci de 2 ori am pus “i”-ul ala in plus… si cand pronunt…bine ca in tel te am trecuta corect!

 • io sincer te invidiez pt ungiile tale, dar astept vacanta si din prima saptamana te iau de manuta, pardon de unghiuta, sa mergem la tipa care ti le pune ca sunt superbe.
  s’poi sa aud si io comentarii ca zau….ca fac urat. :))
  sa-ti traiasca unghiutele si la mai mare……

 • sigur. mersi, 😀

 • comode nu sunt sigur, cum inchei un nasture la un jeans skinny sau cum iti aplici crema contur pentru ochi de exemplu? De fapt chiar nu m-ar interesa ce face sau nu cineva cu mainile lui, insa am voie sa afirm ca sunt inestetice si inutile. French classic e mai acceptabil insa cele cu multe modele si sclipici sunt prea mult. Eu una am unghiile foarte rezistente si imi cresc repede insa de cele mai multe ori le tai scurte, asta in caz ca in caz ca imi va da careva reply cum ca sunt invidioasa sau mai stiu eu cum :))

 • gusturile nu se discuta, se respecta, of course 🙂

 • Da, si eu aud adesea acest gen de comentarii. Nu exagerez cand spun ca unghiile mele sunt de 4 cm (partea libera). Asa ca… hang on in there!

 • 4 cm? 😀 eu aud asta la un cm juma, cel mult doi. imi inchipui ce auzi tu, hehe 🙂 trimite o poza cu ele 🙂 link sau pe mail la mine sigina@sigina.com