Lifestyle

Scapă de celulită cu cap. Cremă anticelulitică cu gălbenele, Cosmetic Plant

Timp de mai bine de 3 săptămâni am avut în teste Crema anticelulitică cu extract de gălbenele de la Cosmetic Plant. Am fost destul de sceptică, ştiind câţi factori sunt implicaţi în a scăpa de celulită. Am fost cu ea la masaj şi maseurul meu mi-a “dat ok-ul”, cum că e bună şi că a mai folosit-o. A mai spus că este potrivită pentru a face masaj anticelulitic cu ea, deoarece intră destul de repede în piele şi se poate frământa bine, dar în acelaşi timp lasă şi mâna să lunece. Nu este din acele creme care intră instant în piele, deoarece este concepută pentru masaj. Ştiu că unele femei sunt comode şi vor o cremă care să se intre imediat ce o pun pe piele. Ei, aceasta nu este doar cremă hidratantă, ci pentru celulită, iar celulita pleacă numai cu masaj.

Fie că vă face cineva, fie că vă faceţi singure, pielea trebuie masajă bine ca să intre substanţele active în piele. Eu fac asta după fiecare duş seara, îmi ia câteva minute să îmi fac un mini masaj până intră în piele, însă senzaţia de după este grozavă. Am observat o ameliorare în aspectul celulitei şi nişte milimetri în minus în talie, ceva mai mulţi decât milimetrii normali pierduţi după step, tae bo şi mişcarea mea de zi cu zi (- DAR trebuie ştiţi că eu mănânc ce vreau atât timp cât e mâncare sănătoasă, beau suficiente lichide, şi uneori mai beau ceai de coada calului cu rol de detoxifiere. Periodic, fac cure de detoxifiere cu Aloe Vera Gel sau altele.)

Deci s-ar putea să vă ajute să pierdeţi şi în centimetri, dar vă spun, depinde de mai mulţi factori – alimentaţie-lichide, stil de viaţă, gradul şi tipul celulitei (am fost între 1 si 2, acum mai degraba 1).

Îmi place textura cremei, îmi place cum miroase – eu sunt fană gălbenele. Pe lângă rolul anticelulitic, îmi simt pielea hidratată şi foarte catifelată mult timp. Crema la 500 ml ţine cam o lună, dacă te masezi zilnic şi costă în jur de 20 lei. Dacă ai grijă şi de stilul de viaţă, crema te poate ajuta destul de mult, ai nevoie de ea. Dar să ştii că nu există nicio cremă minune care, numai prin folosirea ei, să te scape de celulită.  Este nevoie de interveţie atât din interior, cât şi din exterior.  Raportul calitate-preţ este unul foarte bun, încă un plus pentru Cosmetic Plant.

*Produsul a fost oferit spre testare de Cosmetic Plant (www.cosmeticplant.com).

—-

Post postare, data 23.04.2010

Vreau să adaug neapărat o notă şi să vă aduc la cunoştinţă că am continuat să folosesc crema şi după postarea de mai sus şi se văd şi mai bine rezultatele. Eu zic că ajută şi la slăbit, combinat fiind masajul cu crema asta de la Cosmetic Plant cu mişcarea. Dacă nu vă permiteţi să mergeţi cu ea la un maseur profesionist (cum nu am avut când să mă duc nici eu, în perioada aceasta) faceţi-vă masaj cu ea după duş, zilnic. O să vă placă. Mai este încă o cremă pentru celulită mai gravă, cu cafea verde, tot de la Cosmetic Plant. Să vedem, poate v-o prezint şi pe aceea.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (7)

  • o crema buna intr-adevar.eu am folosit-o de 3 ori la rand si mi-a placut mult. o sa-mi mai cumpar. e chiar buna. dupa o luna de folosire am vazut si rezultatele.plus ca miroase frumos si e hidratanta.i-am recomandata-o si surorii mele si a fost si ea multumita. asa ca luati-o cu incredere. e naturala, buna, merita.

  • si mie mi se pare ca e si intens hidratanta 🙂

  • de unde o pot achizitiona?

  • in general din magazinele naturiste, farmacii mai mici.. cam asa. intreaba de cosmetic plant si de crema anticelu`.

  • thanks 🙂

  • nu ai pentru ce 🙂

  • buna fetelor:)unde se gaseste aceasta crema? va poop:*