Review

Ambalajul se schimbă, esența rămâne.

Unii oameni se nasc bătrâni. Sunt acei indivizi tipici care la orice vârstă (24, 28, 34 de ani) au formulări de genul “lasă că vezi tu când o să ajungi la vârsta mea”, “stai să vezi la 40 cum e” sau “deja am o vârstă”. Parcă văd cum, dupa 50 de ani, îi auzi “ce prost eram când eram tanar”. Care tanar, dacă tu mereu ai fost bătrân? Ce e clar, tinerețea e 90% în spirit și stil de viață, și mai puțin în vârsta cronologică. Poți să te simți tânăr la orice vârstă (și nici să nu îți arăți vârsta), atâta timp cât nu cazi în extrema penibilă de a refuza cu desăvârșire să îmbătrânești.

Așa cum unii oameni se nasc și mor bătrâni, așa unii se nasc tineri și își iau zborul tineri, chiar dacă înaintanți în vârstă, de pe acest pământ. Ambalajul se modifică, esența rămâne aceeași.

Apropo, în noul an Cosmetic Plant aduce aceleași produse pe care le iubești, dar într-un nou ambalaj: ultra-cunoscuta gamă cu cătină, crema de depigmentare absolut delicios mirositoare a lămâie, inconfundabila gamă cu gîlbenele și cea mătăsoasă cu ulei de argan bio.

Cod de reducere 20% sigina20 pentru orie comanda de minim 100 lei.

Crema de albire cu lamaie si papadie.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)