Review

(Video) Gerovital MEN, review by M.

Luna asta am decis ca giveaway-ul de pe instagram (deschis pana la 30.11.2020 ora 16.00), dedicat noii game pentru femei, proaspăt lansate, Gerovital H3 Evolution Perfect Look să includă și produse pentru el, Gerovital MEN. Pentru că deja avem păreri despre Gerovital MEN.

Ideea mi-a venit după ce M. mi-a făcut un întreg review inopinat, în baie, legat de antiperspirantul Gerovital MEN (Wild) cu un entuziasm debordant, el fiind utilizator și de alte branduri înainte, atât mass market cât și mai costisitoare. Când părerea vine de la un bărbat care nu are treabă cu industria cosmetică, nu poate fi decât foarte onestă. Câteva din atributele antiperspirantului a fost că e foarte eficient și nu mai ai nevoie să porți parfum, pentru că are un parfum persistent care ține peste 24 h, chiar după duș. Lucru pe care pot să îl confirm, deoarece după duș am simțit un parfum pe care nu îl are în dotare, care venea de la Gerovital MEN antiperspirant. De asemenea, anul trecut a fost încântat de crema cu acid hialuronic pentru bărbați, care are o formulare specială pentru a penetra pielea lor diferită de a noastră. Vă invit să urmăriți videourile de mai jos.

Gerovital MEN e o gamă pentru bărbați care poate să concureze oricând cu orice gamă de top internațională pentru bărbați. Doar că prețurile sunt mult mai decente, iar calitatea peste medie. Pot fi obiectul cadoului tău de moș, zi de naștere sau de zi cu zi – îți recomandăm acidul hialuronic fiole, un gel de duș Fresh sau Wild și antiperspirantul asociat. Crede-ma, o sa ii placă!

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)