Review

Gerovital Beauty: beautiful inside… the house :)

Tenul multora are de suferit în această nouă realitate a noastră, în care trebuie să purtăm măștile mereu când suntem cu oameni. În carantină am exersat și frumusețea interioară… după modelul arăbesc, să te aranjezi și machiezi acasă, nu pentru afară, pentru străini. Asta dacă tot spui că n-o faci pentru alții, ci pentru tine.

Bine, este ok dacă optezi să nu mai porți machiaj deloc sau dacă crezi că doar te încurcă decât te ajută, dar dacă îți place să fii cochetă, cu siguranță îți lipsește să te machiezi așa, pentru bună-stare psihică.

Am primit câteva nuanțe noi ale rujurilor din gama Gerovital Beauty. Rujurile velvet lipstick sunt pe mat, rujurile criminal lipstick sunt cremoase. Ele nu sunt rezistente la transfer, însă sunt cremoase și hidratante și îmi place să le folosesc pentru culoarea lor, textura pe care o simt și pentru felul în care îmi lasă buzele după îndepărtarea lor.

Am făcut un swatch cu tot ce am și îmi plac chiar toate, deși nu credeam că unele (cele mai calde) se vor potrivi tenului meu. Asta e o lecție să nu te iei după culoarea de pe ambalaj, ci să mergi în magazin și să le încerci dacă e posibil. Culorile pe care le am eu sunt toate foarte naturale, de la nuduri la bejuri calde și lila-uri subtile.

Bottom line: nuanțe naturale extrem de variate, foarte hidratante, inclusiv cele mate, sistem de închidere a capacului cu magnet (sigur nu ți se deschide prin geantă), aspect super elegant, rezistență normală (nu rezistent la transfer). Perfecte pentru indoors sau cand ieși pe stradă, fără mască.

 

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)