Lifestyle

Supreme Summer

Pe vremea când trupa Take That rupea inimile fetelor cu piese ca și How deep is your love sau Back for good, Robbie Williams era un puștan. Take That era construit pe modelul boyband New Kids on The Block, și mai apoi le-au urmat Backstreet Boys, după care vraja s-a rupt. Trupele s-au destrămat, și cel mai sonor nume din toate astea a rămas Robbie. Care a rupt topurile și a devenit după 1997 cel mai bine vândut artist solo în UK și cel mai bine vândut artist nelatin în America de Sud. Eu n-aveam ochi pentru trupele astea de băieți, ascultam Kelly Family și rockăreli ușoare și grele (pentru vremea aia). Dar n-am rămas imună la single-urile lui solo, ca orice adolescentă visătoare.

Despre asta e Robbie Williams la Untold, pentru mine, despre nostalgia unor ani trecuți într-o clipită, dar care atunci păreau să dureze veșnic. Mă bucur să am ocazia să îl văd live, la fel cum m-am bucurat să pot vedea The Prodigy în două rânduri și pentru ultima dată la Untold 2018, înainte ca Keith Flint, solistul Prodigy, să-și ia zborul din această lume. Vestea mi-a picat ciudat. Să treacă zeci de ani până ai ocazia să îl vezi live, și apoi să dispară, pentru totdeauna.

Robbie Williams încheie festivalul care încă n-a început, și al cărui vibe fantastic abia aștept să îl simt începând de joi – toate detaliile le găsiți pe site. Vă puteți personaliza line-up-ul, ca în fiecare an, cu artiștii și scenele care vă interesează. În line-up-ul meu se află și Busta Rhymes și Morcheeba, din curiozitate. Let the fantasy begin!

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)