Review

Iluminatoarele Bobbi Brown & MUAH! by Cupio

Trăim într-o societate care încearcă să ne convingă mereu că nu suntem suficient de frumoase și de complete fără machiaj, că ar trebui să avem cutare și cutare lucru ca să ne simțim frumoase și atrăgătoare. Acum realizez mai mult ca oricând că, de fapt, tinerețea este frumusețea neprețuită, că ține de noi să o menținem și să o prelungim cât mai mult posibil. Tinerețea e strălucitoare, briliantă și atrage mereu atenția – vezi femeile care nu-și arată vârsta. Totuși, trăim în această lume, și nu alta. Și ne plac produsele de machiaj și tot ce ține de acest univers feminin închipuit de industria vânzărilor. Ceea ce nu este o problemă, atât timp cât noi știm să ne prețuim și să ne simțim bine cu fața noastră cu sau fără machiaj.

Trendul cu iluminatoarele (highlighters) continuă și nu cred că va înceta vreodată 🙂 Înainte de febra iluminatoarelor, eu am preferat mereu fardul de obraz de tip bronzer. Actualmente, folosesc un Bobbi Brown, Shimmer Brick Compact, varianta Rose în nuanțe ”teracotice”, care se amestecă, și îmi servește atât ca fard de obraz, cât și ca iluminator. Are particule discrete, e pigmentat și mă ține deja de muuuuult timp, cu utilizare zilnică.

Poate primele mele iluminatoare în culori mai diverse, sunt cele de la Cupio, gama Muah Backstage Glam Highlight Palette, în număr de 4:

Luster

Pinky Rose

Gleaming Gold

Bronze

Personal, fiind mai albă, mi se potrivesc mai bine Luster și Pinky Rose, dar voi găsi o cale să amestec și celelalte două nuanțe în ceva avantajos. Sunt pigmentate și arată foarte bine pe un ten fără pori vizibili, dar particulele sunt cam măricele și se potrivesc mai mult seara sau la evenimente. Nu este o paletă de zi, dar, har Domnului, avem multe luni în care se întuneca la 17, deci avem ”toată noaptea la dispoziție”. Paleta arată foarte bine, girlish, roz, fardul se așează foarte bine pe pomeți, e destul de frumoasă. Îmi place mult prezentarea produsului – o găsiți aici.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)