Review

ELANCYL Slim Design – nouă formulă anticelulită

Toate femeile își doresc o piele perfectă, un corp perfect, un păr perfect, un ten perfect – o viață perfectă, dacă se poate 😀 Dar din păcate realitatea ne-o trântește cinic în față și ne frustrează maxim în fața divisimelor de internet fără cusur – come on, îți par de 30, dar au 20! Nici eu n-am știut ce e aia celulită până la 21. În această realitate, celulita reprezintă un subiect spinos, despre care am dezbătut exhaustiv aici, și despre care am exact aceeași părere. La fel cum cred, în continuare, că echilibrul ”e tata” sănătății mentale, și faptul de a te îngriji este o dovadă de respect de sine, fără a cădea în extreme.

Și pentru că pe rafturile farmaciilor și magazinelor sunt zeci de produse care promit toate marea cu sarea pentru aceeași afecțiune, zic pas, cam de fiecare dată. I’m playing hard to get 😀 Și dacă un produs trece de 100 de lei, ar fi bine să existe reviews pe internet, păreri sincere, altfel șansele să-l cumpăr scad considerabil.

ELANCYL – SLIM DESIGN

slim design elancyl

Înainte de a primi comunicatul, nu știam de existența lui ELANCYL. Se pare că ELANCYL a lansat o nouă formulă, cea pe care o am astăzi aici, Slim Design inovație anti-celulită cu o formulă unică ce mizează pe eficiență rapidă, având la bază un Complex special de Cafeină3D precizează comunicatul. Cred că vă întrebați ce e aia cafeină tridimensională, și eu m-am întrebat. Lămuririle sunt următoarele:

Acesta este primul complex ce acționează în trei dimensiuni pentru refacerea structurii țesutului afectat de celulită. Crema reduce „gropițele” și garantează o netezire evidentă a pielii, acționând împotriva rigidizării ţesutului care stochează celulele de grăsime. Eficienţa cremei Elancyl Slim Design a fost testată chiar și la formele de celulită persistentă: după 7 zile de folosire, 8 din 10 femei au remarcat o piele vizibil mai fermă, mai tonifiată și mai suplă.

Având în vedere că n-am mai dat atenție acestui tip de produse demult, am fost foarte curioasă să văd ce s-a mai inovat în domeniu. Un lucru este clar: știința avansează, și toate firmele serioase își optimizează formulele, iar de când n-am mai dat eu o geană, trebuie să se vadă progresul. Iar faptul că este disponibil doar în farmacii, mi-a sporit încrederea cu privire la calitate.

EU, DESPRE ELANCYL SLIM DESIGN

Aspect&miros: Vine într-un flacon alb cu verde, aspect tipic pentru un dermatocosmetic. Consistența este de loțiune, lichidă, de culoare bej, similară cu cea a unui fond de ten, parfum plăcut, floral-fructat.

Pros: Ador sacoșica verde în care am primit-o. O s-o folosesc vara asta. Loțiunea se întinde ușor, se absoarbe repede, nu este lipicioasă. Lasă o piele incredibil de catifelată, după prima folosire se observă un aspect fin al pielii, pielea arată frumos, hidratată, ceea ce m-a impresionat plăcut. Când am avut timp și chef să o aplic și să o masez mai prelung, n-a mai trebuit să adaug produs în plus, se păstrează o oarecare peliculă care poate fi masată în continuare, fără a deranja în vreun fel, dacă nu dorești/nu ai timp să îți continui masajul. Simți când lucrează. Îmi mai place că crema nu promite că face minuni, de una singură, ci vine cu un program de 7 pași:

slabire

Contras: maseurul meu spune că trebuie pusă prea multă o dată, și din 2-3 masaje ai terminat flaconul. Altfel, deși nu este lipicioasă sau grasă, se poate masa cu ea foarte bine, își păstrează calitățile necesare pentru un masaj mai prelung. Pentru cineva care nu este obsedat să se dea zilnic, rezultatele intârzie să apară, logic. Nu cred că o cremă te slăbește, dar dacă are loc o reducere a țesutului inflamat, da, e o modestă reducere și de circumferință. Este posibil că aspectul catifelat instant al pielii să fie de la formulă și de la hidratare, dar mă întreb dacă nuanța fond de ten-like nu are și rolul de a uniformiza puțin pielea, cosmetic. Nu se ia niciun pigment pe haine, deci nu cred să fie, totuși am acest semn de întrebare. Am folosit-o de 3 ori, și deja e jumătate flaconul gata. Părerea mea este că ai nevoie de 2 flacoane pentru un efect cu adevărat vizibil, altfel dai ”vina” pe schimbarea stilului alimentar și creșterea aportului de apă, care mobilizează toxine și reduce inflamația. Un flacon costă 150 lei, două ar însemna 300 lei. Mi-ar plăcea să aibă și o variantă profesională, în cantitate mai mare, la un preț mai bun, pentru masaj. Nu am timp să mă bibilesc zilnic pe tot corpul, dar de 3x/saptamana, la Ștefan, aș utiliza-o cu drag – am și început.

VERDICT FINAL

All in all, formula face diferența față de ce am mai încercat, dar, de când lumea și pământul, pentru combaterea celulitei e nevoie să se schimbe anumite lucruri ale stilului de viață. Aș încerca, însă, tot tacâmul: văd că au gel de duș anticelulitic, un produs doar pentru abdomen, au și cremă antivergeturi și chiar cremă pentru pielea lăsată a persoanelor 45+, pe care nu văd de ce n-ar încerca-o și persoane tinere, care au slăbit mult, și au rămas cu un exces de piele deranjant. Merită încercat, și chiar dacă e 150 lei flaconul, sunt slabe șanse ca un produs foarte bun să fie cu mult mai ieftin. Din punctul meu de vedere are Like.

Disponibilă în farmacii. Preț 150 lei/200 ml

ELANCYL SLIM ELANCYL SLIM DESIGN (4) ELANCYL SLIM DESIGN (3) ELANCYL SLIM DESIGN (2)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)