Review

(Review) Editor Foto FotoRus – the beautifier

Până în momentul de față, în afară de filtrele de culoare ale Instagramului, nu mai foloseam decât Pixrl pe telefon, pentru editare simplă și filtre de culoare. Pentru că m-am plictisit de ce oferă Pixrl, am căutat o altă aplicație de editare, și ce am descoperit a fost captivant, așa că am zis să vă povestesc și vouă despre aplicație, dacă sunteți la fel de în urmă cu editoarele, cum sunt eu 😀

Are mai multe funcții: colaj, stickers, pro edit, Beauty (cu care m-am jucat), PIP (și cu acesta m-am jucat). Cu PIP am realizat poza din header, apoi, dacă intrați în Beauty, aveți un arsenal întreg de ”retușare”.

fotorus_10

Cu funcția Auto, pui noi filtre de culoare (nu sunt așa variate ca la Pixrl, dar măcar e ceva nou).

fotorus_8

Poți să îți faci ”operații estetice instant”, cum ar fi ridicarea nasului, micșorarea lui, subțierea feței, reducerea pungilor de sub ochi, mărirea ochilor și altele. Pungi sub ochi n-am din cauza formatului ochilor mei, însă am încercat să micșorez nasul (nu prea mi-a ieșit, n-am avut niciodată probleme cu fața așa că nu mă priep la retușuri fine, dar anyway, you got the idea 😀 ) și să măresc ochii (i-am mărit puțin exagerat, că să se vadă o diferență):

fotorus_2 fotorus_9

Apoi, dacă intri în makeup, ai o serie întreagă de opțiuni: ruj, linie de tuș, fard, glitter, extensii gene, chiar și sprâncene. Preferatele mele sunt sprâncenele, pentru că aproape toate arată foarte natural, ca și cum le-ai fi fardat pe bune. Dacă pui discret din unele și din altele, poate chiar trece drept pe bune. De exemplu, un pic de pudră, blush și ruj. Am observat că, depinzând de poză, rujul arată natural sau nu prea. Cred că trebuie să stai cu buzele normale ca să le coloreze aplicația cât mai natural.

fotorus_4 fotorus_5 fotorus_6 fotorus_7

Bineînțeles, poți folosi aplicația pentru amuzament, cu exagerări, iar pentru mici retușuri, care nu fac o diferență vizibilă față de poza originală, este binevenită. Ah, și are și o funcție de ”slăbire”, pe undeva, pe care o are și Pixrl, dar doar pentru vairanta online. Așa că dacă vrei să ”shrink” puțin ceva, poți de pe telefon! Ce nu poate face nici această aplicație… e să înfrumusețeze sau editeze urâțenia caracterului 🙁

Spor la butoneală 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)