Review

(Review) Seametry, Skinnergy

Aromaterapia este o modalitate prin care îmi creez o stare de spirit pozitivă. Cremele de îngrijire pe care le folosesc eu sunt profesionale, nu conțin parfum. Însă uneori chiar simt nevoia ca atunci când îmi răsfăț tenul, să simt un parfum frumos. Vouă vi se întâmplă să aveți o asemenea necesitate olfactivă? 🙂 Mai demult, primisem în testare Seametry de la Elmiplant, dar pentru că eu am categoria mea fancy de creme (vezi gamele mele cu moț 🙂 Princess și Dermaoxy), am pus-o, într-o doară, în trusa de voiaj, și am folosit-o doar în călătorii.

Și în călătorii am observat că Seametry, crema de noapte antirid, restructurantă, miroase bine și îmi oferă un ten radiant a doua zi. Se pare că o subestimasem. Răsfoiesc pe site-ul Elmiplant, și găsesc o serie de informații interesante despre Seametry, de noapte:

seametry

Crema de noapte elmiplant SEAMETRY este îmbogăţită cu MATRIGENICS.14GTM, un ingredient de origine marină, obţinut din celulele reproductive ale algelor Wakame, prin metode sustenabile, eco-friendly. Testele in vitro au dovedit faptul că MATRIGENICS.14GTM reactivează cele 14 gene responsabile de sinteza și dezvoltarea celor 3 elemente structurale de bază ale pielii:

• COLAGEN: 9 gene sunt reactivate în proporţie de +15% până la +72% → fermitatea pielii este îmbunătăţită
• ELASTINĂ: 5 gene sunt reactivate în proporţie de +18% până la +50% → pielea este mult mai elastică
• ACID HIALURONIC: 2 gene sunt reactivate în proporţie de +31% până la +68% → pielea este mai hidratată și mai tonifiată.

Acum sincer, nu știu cât de relevante sunt testele in vitro, însă crema este o supriză foarte plăcută, în primul rând olfactiv, în al doilea rând textural, și în al treilea rând, ca efecte, imediate, a doua zi. Tenul arată mai odihnit și hidratat, iar eu am mare nevoie să fake this pe drumuri, cât mă ”brăzdez” de oboseală 😀

Tot în călătorii am trimis și crema de zi Happiness, de la Farmec, pe care o folosesc dimineața, în deplasare. Deși e 16+ anișori, merge și la tenul fetelor cu 15+ peste cei 16 🙂 Am să vă povestesc ceva și despre Happiness, dar cu altă ocazie.

gerovital happiness

În baza faptului că Seametry mi-a făcut o impresie plăcută am dat curs utilizării cremei Skinnergy, pe care am primit-o tot în testare. Tipul meu de ten e normal cu tendință de uscare iar la mine a ajuns cea pentru ten normal sau mixt, așa că am avut o ușoară reticență. Parfumul fructat de fructe de goji însă m-a făcut să îndrăznesc să o încerc, pentru că oferă o aromaterapie grozavă. Fiind potrivită și tenului mixt, în pielea mea deshidratată intră repejor, aș putea spune că simt nevoia să mă mai dau o dată, după vreo câteva minute. Bine, și pentru un plus de hidratare, și pentru că chiar miroase foarte frumos!

skinnergy elmiplant

Din păcate nu găsesc produsul pe site-ul celor de la Elmiplant, însă vă dau câteva date despre ce spune producătorul despre Skinnergy cu fructe goji:

Este o crema-gel hidratanta, o combinație de substante active ce actioneaza sinergic, oferindu-i tenului tau hidratare optima.
Textura sa usoara iti revigoreaza imediat tenul, precum o explozie de energie.
– extract de fructe Goji 100% natural: supranumite “fructele fericirii”, ajuta la cresterea energiei, vitalitatii si rezistentei pielii, precum si la protejarea acesteia impotriva imbatranirii premature a tenului.
– Moisture plus: o combinatie unica de agenti de hidratare si bio-polimeri naturali; are o functie dubla: actioneaza ca film protector la suprafata pielii si ca rezervor de agenti de hidratare la nivelul epidermei. Acesta ofera tenului tau hidratare imediata, care dureaza pana la 24 de ore.
– SPF 15: pentru a-ti proteja tenul de radiatiile UVA/UVB.
Fara parabeni. Fara parafina. Fara coloranti.


skinnergy_4skinnergy_3skinnergy_2skinnergy_1

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)