Lifestyle

(Review) I feel pretty – cele 3 rimeluri

Diminețile sunt marcate de ritualuri diferite, depinzând de unde sunt: acasa mea, în ”palatul de cristal” sau acasa lui. Indiferent unde mă trezesc, și oricât de tare mă grăbesc dimineață un lucru e stabil: cafeaua. Cafeaua mea nu este cafea obișnuită, că nu beau așa ceva de mulți ani, dar am o formulă care nu dă greș: ceai negru cu lapte și cicoare. Și 2-3 picături de îndulcitor Stevielle cu caramel.  Schimbă cu totul gustul dimineții. Înainte să ies din casă, urmează un minim de makeup, care, atunci când nu am gene fir cu fir, include neapărat și rimelul. Chiar dacă genele mele drepte nu mai au niciun farmec fără extensii de genuțe, trebuie să le aranjate nițel. Actualmente utilizez 3 rimeluri: Extra Volume de la Melkior, I feel pretty de la Melkior și Giordani Gold Incredible Lenght Mascara.

ifeelpretty giordanigold giordanigold2 extravolume2

Extra Volume conferă un volum frumos, și este preferatul meu. I feel pretty îl iubesc pentru marketing, pentru că mă binedispune de câte ori dau cu ochii de el. Acesta dă un oarecare volum dar și lungește genele, conferind un aspect mulțumitor. Giordani Gold mi se pare că merge mai degrabă pe volum decât pe lungire, dar voi știți că genele mele scurte și drepte sunt foarte greu de mulțumit, și aproape toate rimelurile îmi sunt la fel. La fel de bunicele 🙂 De aceea nu am preferințe între ele, decât dacă este vorba de Lancome.  Dacă ar fi să aleg niște calități?

Îmi place eleganța rimelului Giordani Gold. Îmi place enorm marketing-ul Melkior pentru I feel pretty. Și genele mele preferă efectul lui Extra Volume, tot Melkior. 🙂 Sper să se vadă ok pozele, că aparatul meu personal de poze s-a dus pe apa sâmbetei, să vedem ce zice Moșul anul acesta 🙂 rimelIfeelpretty2

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)