Featured Lifestyle

Ponytail & Rollercoaster

Ultimele zile din ”caruselul” meu au fost amețitoare. Am avut lansarea genților premium, despre care vă povestesc și le veți găsi online în curând, am avut Electric Castle și frumoasa gală UAD și, desigur, o fugă până la Dorna la nutriții.

Ponytail. Pentru că la un asemenea ritm nu am mai avut timp să ajung la Vestige, am găsit o soluție rapidă și elegantă pentru păr, coada de cal. E mult timp de când nu am mai purtat părul prins sus în coadă și am prins adicție. Cred că voi purta părul așa o perioadă, vă și spun cum să faceți să arate impecabil: strângeți părul sus de tot, astfel încât să se vadă puțin din elastic și din coadă când țineți capul drept. Înainte să prindeți părul în elastic, neteziți cu spumă, pentru efectul acela ”wet”, după care, la sfârșit, dacă mai scapă ”pufuleți”, fixați cu fixativ. E gata rapid, simplu și elegant, e o freză care permite accesorizare. Ideea e să nu ai zulufi răvășiți, că dă o notă de neglijență care, atunci când nu e studiată, nu are un efect grozav.

sigina
ponytail_1
ponytail_3 ponytail_4ponytail_1

Nutritionist Sigina. Vineri, după 4 ore de somn, la Dorna Medical + Danaderm.

E 6.00 a.m. si imi vine sa dau cu alarma de pamant. E o alta noapte in care am dormit putin, si trebuie sa fug la Dorna la consiliere nutritionale. Ma ridic cu ochii jumate inchisi si ma gandesc ca o sa dorm oricum pe buz. Masina e la reparat, deci pot sa motai pe drum incolo si-ncoace. Ma simt ca o nomada, eu, care-mi iubesc cuibul si orasul. Ma gandesc ca oricum voi fi la noapte inapoi, asa ca ma grabesc sa nu pierd buzul. Am chestii importante cand ma-ntorc. Ajung la Dorna Medical – ma asteapta persoane noi, si mai vechi, la control. Intr-un mod ciudat, de cum dau ochii cu prima mea doamna, uit de oboseala, de casa si de toate. Locul meu e aici, si aici imi doresc sa fiu pt cateva ore. Stralucirea din ochii oamenilor mai sanatosi imi inunda sufletul obosit si imi insenineaza ziua, cam innorata. Termin la Dorna Medical si fug la Danaderm, unde un proaspat tatic vine la control mai putin rotofei si mai fericit x2. Acum e seara si ma balansez pe leaganul din gradina bunicii. Capsunii se coc aici tarziu, si imprumuta aroma muntelui. Zici ca toata linistea din lume pleaca din gradina, tulburata de fosnetul frunzelor in bataia vantului. A photo posted by Sigina Pop (@siginutz) on

Gala UAD
Am vizualizat câteva din colecțiile nivel licență și master ai proaspeților fashion designeri. Mi-au plăcut două din ele, colecția ”Asfalt” și ”Mărită-mă, mamă”, aceasta din urmă luând și un binemeritat premiu. Din poziția mea de profan, nu pot să afirm că am văzut ceva extrem de inovativ, am văzut multe suprapuneri, volum, dar cu siguranță aș purta din fiecare colecție câte ceva. Gala s-a finalizat cu un cocktail party realizat de revista Beaumonde, pe rooftop-ul Sălii Polivalente. Am avut parte de vreme plăcută, muzică bună și, normal, oameni faini. Poze din fashion show veți găși în curând aici.

Ready, steady… #galauad2015

A photo posted by Sigina Pop (@siginutz) on

Electric Blogger
Duminică am ajuns, în sfârșit, la Electric Castle. Da, festivalul ăla mișto despre care făcea glume cu mocirlă tot facebook-ul. Vremea n-a fost de partea organizatorilor, însă nu pot decât să îi felicit, au făcut față excelent condițiilor meteo, organizarea a fost extraordinară, sunt impresionată!
Având în vedere istoricul celorlalte zile, duminica nu se arăta prea prietenoasă pentru mine, pentru că la Cluj ploua. Am găsit potrivit să scot cizmele CK de cauciuc din dotare și o pelerină de show off, pe care n-aș purta-o decât la festivaluri 😀 Am intrat pe acordurile boeme ale celor de la Cat Empire, atmosfera era superbă, amplasamentele cu cap, doar chef de party și voie bună să fi avut.

Am înaintat până la Fashion Unplugged, pata de modă neconvențională din cadrul festivalului. În cadrul Electric Castle, tinerii designeri clujeni și-au expus creatiile special create pentru eveniment. În fiecare zi, pe lângă Pop-up Store, designerii (Flore Diana, Ingrid Teodoșiu, Raluca Popa, Lorincz Aitai, Alexandra Ivașcu) au fost invitati să își prezinte colecțiile, publicul având ocazia sa își definească o ținută de festival cu ajutorul stilistului Cătălin Enache – aka Cătălin de la Berlin.

electric 2015 (1) electric 2015 (2) electric 2015 (3) electric 2015 (4) electric 2015 (5) electric 2015 (6)

Am continuat festivalul cu Prodigy, niște clasici ai rave-ului, care îmi amintesc de o perioadă foarte fericită a vieții mele și am încheiat cu Sigma, după care caruselul meu a capitulat și a încetinit ritmul. Pentru că am vrut sa iau pulsul festivalului, am lăsat mașina acasă, și ne-am deplasat cu buzurile EC. Coada imensă de la plecare din Cluj s-a epuizat în cca 30 de minute, la întoarcere însă am avut parte de o coadă de 70 de minute, însă cu o fluență constantă a autobuzelor, nu e nimic de reproșat. Great job, EC team!

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)