Featured Lifestyle

Beautyrecomandările 1-8 Martie

Personal, mă bucur de fiecare ocazie în care sărbătorim ceva. Nu pentru că fiecare zi n-ar fi specială, în sine, ci pentru că, în zilele respective, plutesc mult zâmbet și bună dispoziție prin aer. Lăsăm în urmă luna dragostei, continuând să ne bucurăm de aceasta în fiecare zi, și ieșim înfrigurați, dar senini, în întâmpinarea primului firicel de primăvară, cu căpșorul somnoros, plecat, timid și delicat.
În afară de 1 și 8 Martie, vă propun ceva frumos: stabiliți-vă propria sărbătoare de familie. Dacă sunteți în cuplu, ziua 20 a fiecărei luni e o sărbătoare 🙂 Sau 15, sau 30… voi știți. Sau o zi pe săptămână, una specială, o poveste… Atâta că restul lumii nu va fi, de această dată, în asentimentul vostru. Dar nu trăiți pentru ”lume”, nu-i așa? Ci pentru voi și cei iubiți.

Și dacă tot avem două zile cu ”M” mare în față, eu vă propun niște idei selecte și utile de cadou. Pe partea de nutribeauty sunt în pregătirea unui kit antiage, compus din trei sucuri extraordinare, elixir al tinereții. Vă anunț când va fi definitivat, cu tot cu instrucțiunile de administrare, pentru efecte optime, dar până atunci îl puteți accesa separat aici, aici și aici, iar recomandările le puteți primi in privat, pe mail.

COD DE REDUCERE PE FARMACIA ORTOMOLECULARĂ AR-0060

antiage kit

Odată cu îngrijirea antiage internă, vă recomand ca îngrijire antiage externă Retorna. Nicio cremă cu adevărat bună nu e foarte ieftină, iar aceasta este la limită ca preț, dar e fantastică, atât antiîmbătrânire, cât și antirid. Astfel că de la 27+, eu o recomand fără rețineri.

dsb_2574

Tot la îngrijire externă aș recomanda și Queen of the Hive, mai ales tenului matur (pentru mămicile, mătușile sau prietenele voastre cu vârste respectabile 🙂 ). Atât să fiți atente, ca persoanele respective să nu fie alergice la produsele apicole.

dsb_2561

Și pentru un răsfăț antiage complet, niște băi cu sărurile de baie de la Marea Moartă sunt opțiunea ideală (mai ales dacă aveți bunicuțe cu probleme articulare, dar și pentru noi, tinerelele obosite și stresate, de 30). V-am pove de ele aici și aici, oh, alături de atmosfera creată de Lumânaresele, by Ruxandra Sana 😀

Și iată că am dat variante pentru toate femeile din familie! Am zis femei? Uf… sunt aplicabile și la bărbați!

sare_baie_marea_moarta saruri-baie-marea-moarta-2

Și, în încheiere, dar nu în ultimul rând, nu uitați de un buchet delicat sau, dimpotrivă a bunch of peonies or roses, în funcție de preferințele destinatarei. Și femeile pot lua flori femeilor! Eu prefer buchetele care nu-mi încap in brațe! 😀 Din Cluj, vă recomand Florista!

bunch-of-red-rose-pictures-hd flowers

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • Crema Queen of the Hive poate functiona si ca antiîmbătrânire? Îmi doresc mult să o achiziționez, chiar daca am 25 de ani. Presupun că nu ar avea contraindicații, nu?

  • Andreea, nu, daca nu esti alergica la produsele apicole. Da, e fenomenala si pentru noi, dar mai ales pt tenul matur!

  • As vrea sa ma bucur de parerea ta, pentru cuplurile “proaspete” cateva luni ce recomanzi ca el sa cumpere pentru ea ca si cadou de 1 martie?
    Ceva oarecum modest dar nici stupid:D.
    Multumesc in avans.

  • am zis, un buchet frumos si generos de flori 🙂