Featured Nails

Nails: Unghii cochete cu parfum de vară

spa vintage

Finalul de facultate, cu serenade, emoții, învățat, oboseală și examene și viața mea, cu sport intens, își pun amprenta asupra statusului energetic și, vrei nu vrei, corpul spune la un moment dat ”gata, da-mi o pauză, fă-mi ceva frumos”.

În momentul acela aleg să merg undeva unde mă simt confortabil – la Lavi, la masaj, să primesc cel mai personalizat masaj de pe planetă… anticelulită, drenaj și terapeutic spate – la care Lavinia e absolut divină! Mă intind ca de plumb pe patul alb și moale de masaj și mă ridic relaxată, ușoară, pășind nu pe asfalt, ci pe norișori pufoși, până acasă… Îmi place enorm să-mi simt pielea fină, hidratată, ca de bebeluș. La care se adaugă asta.

Pielea și părul sunt moșterinirile genetice de care sunt cel mai mândră… și pentru că sunt prețioase, am grijă să fie mereu impecabile… la asta mă ajută foarte mult Ada, la Jolie du Studio Jolie (sper că bine am scris, a trecut enorm de multă vreme de când am învățat eu niscaiva franceză). ”Defrișarea” total, peste tot pe unde există pufuleți sau pilozitate îmi lasă o piele fină și moale, ca de bebeluș. Nu-mi bat capul cu tipurile de ceară și care unde se folosesc, pentru asta există speciliști. By the way, Ada face și IPL (epilare definitivă cu lumină intens pulsată), pentru doritoare.

ceara roz studio jolie

Și dacă tot suntem la detalii, poate că nu am lăbuțe sau mâini de model, însă manichiura și pedichiura trebuie să fie de excepție. De curând am încercat serviciile NASL (aici), și am revenit la salon, o dată pentru mani, o dată pentru pedi. Sunt mulțumită de Flo a mea, însă Nail Art Studio by Lore are servicii complete mani-pedi, o varietate imensă de modele, accesorii și un decor de excepție. Desigur, la atmosfera frumoasă contribuie fetele – mulțumesc Andreea pentru manichiura stylish și Oanei pentru pedichiura mea văratică și cochetă. E foarte plăcut să te trezești dimineața cu unghii perfecte, atât de frumoase, dai cu ochii de ele și zâmbești…

manichiura gel modele unghii 2014 2

Pentru cele pasionate de nail art, Lore are o divizie numită Nail Art Academy care organizează cursuri. Nail Academy by Lore a luat fiinta in anul 2011 si are ca obiect de activitate organizarea de cursuri de calificare, perfectionare si specializare autorizate la nivel national de catre Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei si Cercetarii prin Consiliul National de Formare Profesionala. Găsiți oferta lunii aici.

Cu Oana, o frumoasă și o profesionistă

nail art studio by lore pedichiura pastel vara 2014 pedichiura swarovski

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • Super frumoase unghiuţele tale 🙂

  • Ralu P, multumesc!

  • Frumoase modele de mani si pedi, dar si sandalutele sunt foarte faine atat cat se pot vedea. Ador genul acela de impletituri pe lateralul lor, fie ca sunt sandale, espadrile etc.. se pare ca sunt un must-have vara asta, dar mie mereu mi-au placut. Ale tale de unde-s?