Featured Nails Review Shopping

NOTD: Shorter nails&Summer Pastels

Nu știu voi, dar mie weekendurile călduțe și însorite de mai îmi taie orice chef de treabă și reprezintă scuza perfectă să mă opresc din galopul săptămânii și să lenevesc, de preferință după sală, la piscină la Moving răsfoind Vogue, la pădure, la aer curat sau acasă, cu o carte ușurică în brațe, în capotul meu vintage-like preferat. Și balotând fructe de sezon, desigur.

maiouri neon ochelari soare oglinda maiouri canda

Weekend-ul acesta au fost -25% la C&A, și am profitat să îmi actualizez piesele de bază, cu două numere mai mici. Adică vreo 7 maiouri frumoase, majoritatea în culori neon, perfecte pentru integrat în orice ținută, inclusiv în ținuta de sală 😀 Și pentru că am trecut pe lângă ochelari, mi s-au lipit de mâini niște ochelari de soare-oglindă, de care juram că eu nu voi purta veci. Pățăști, au început să-mi placă. O problemă adevărată se ridică atunci când treci pe lângă standul Flormar și dai pe 5 lacuri cât ai dat pe 4-5 maiouri reduse. N-am vrut eu, unghiile sunt de vină, pentru că au protestat că vrea fiecare o altă culoare, și cum nu le-am putut împăca, am luat 5 lacuri pentru fiecare dintre ele 😀

club moving clujmanichiura pastel flormar
lac de unghii vara 2014

Din colecția de vară Flormar Light Summer am luat doar cele două minty deschise de tot, galbenul este Supershine, iar rozul și verdele-mentă închis din colecția de bază – 8 lei bucata.

days

…știți când vă apucă pofta de ceva cremos sau de o budincă la 10 seara și aveți în casă, din fericire, doar lapte și orez pentru asta? Cred că mi s-a tras de la lacul maro The One de la Oriflame, dar mi-am făcut la moara electrică făină de orez și am turnat o cană de făină în 300 ml de lapte, după ce a început să fiarbă, cu o lingură de zahăr (căci, deh, nu eram în mood-ul de a încerca fără) și o linguriță de cacao. A ieșit o treabă bună și sățioasă, cu toate că mănânc o dată la mii de ani la ora 10 seara. Lacurile astea îngrașă, iar kilele rămân mai mult decât lacul pe unghii, dacă n-ai grijă 😀 Rezistență obișnuită, 2-3 zile arată perfect.

manichiura vara

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

  • Arati din ce in ce mai bine, se vede ca muncesti si ai ambitie. Imi pare rau ca am ratat reducerile la C&A sau n-or fi fost peste tot? Fix niste maieuri asa imi trebuiau si mie :(.

  • ce mult imi plac pastelurile pe unghii! si unghiile cat mai mici, doar ma stii :)))
    Foarte faini ochelarii, voiam si eu unii asemanatori, oare la C&A i-ai gasit???

  • eu ma gandeam sa investesc in niste ochelari de sorare de calitate care protejeaza ochii,de la polaroid….ca asa,coloraciuni si fite:)am de la astfel de magazinute:)

  • asteri, am si eu, Polaroid, e buna investitia dar sunt de la 300 lei in sus. Astia i-am vrut ca sunt fashion. Si mnoa zic ca au si protectie UV…

  • Ioana, da, la c&a la accesorii. erau si cu reflexii verzi