Shopping

Shopping și după reduceri #cluj

Reducerile se topesc încetișor, odată cu soarele și cu lunile de vară, iar noul sezon și-a strecurat deja noile colecții în magazine. Aici e momentul în care majoritatea mergem doar în vizită în unele magazine, că nu se merită să te cheltui enorm, dacă nu ai o necesitate stringentă.
Magazinele din care poți să îți iei chestii, însă, de calitate și la prețuri bune și în afara reducerilor sunt, culmea :)) , preferatele mele. Unul este Top Sellers (Jack&Jones) din Polus Center și altul, binecunoscutul Outwear, de pe Universitații. Aici găsești țoale mișto în colecțiile noi la prețuri juste cât de cât și calitative – sau atât cât mai oferă acum calitate Vero Moda, Only, Jack&Jones etc. Eu zic că sunt mai bune decât orice family store, de exemplu, din toate punctele de vedere.
Top Sellers are prețuri mortale în reduceri, nițel mai bune ca Outwear. Însă eu de Outwear sunt legată în timp, fiind un magazin la care merg din liceu încă. Îmi amintesc și acum perechea de pantofi sport de stradă, cu talpă întruna, în genul acelora pe care îi afișează acum Valentino la ținutele elegante. Erau de la Only și îi purtam la paltonaș de piele. Da, eram puțin mai mult înaintea valului, dar arătau mortal.
Să ne întoarcem. La Outwear mai sunt reduceri săptămâna asta încă, așa că dacă vă grăbiți mai prindeți reduceri. Dacă nu, intră colecția de toamnă – abia aștept! Îmi mai place ceva la Outwear: de Tina Filip, o tipa care lucrează de mult timp acolo și cu un stil absolut mortal. Eu aș plăti-o și numa să stea acolo, dar să se schimbe de 2 ori pe zi, așa de fain se îmbracă.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • Off, ce-mi faci tu mie… Iarasi o sa mă manance undeva sa dau o tura la outwear, e si magazinul meu preferat. Nu mă pot abtine de fiecare data când ies de la job sa nu dau o tura pe acolo, au niște chestii dementiale!

  • Lavi, acum se scurg ultimele haine de vara, de luni cred ca intra colectia noua 😡