Blond Hair Review

Gloss pentru păr. Ser cu silicon pentru vârfuri. (review)

Mai demult am făcut o achiziție, dacă vă amintiți, conținând multe produse pentru păr. Masca de păr s-a dovedit a fi un dezastru, e groaznică. Nu numai că nu mi-a îngrijit părul, ci acesta arăta mai rau! Cremei Multijojoba nici nu m-am obosit să îi fac review, e așa și așa, se aplică pe părul spălat, umed și se lasă, dar nu văd vreun efect wow. Când vine vorba de leave in, prefer acest produs. Îmi e super utilă acetona la litru, praful și oxidantul la litru.

Au rămas aceste seruri, despre care vă povestesc acum. Cum scrie în maghiară pe ele, nu vă pot spune mare lucru despre descrierea lor, decât ce e și în engleză. Primul meu gloss de păr a fost de la Londa, spray-ul acela cu capac galben. Nu încărca părul și îi dădea o strălucire sănătoasă superbă. E drept, dacă exagerai cu pulverizatul, se cam pleostea firul. Acesta este al doilea produs pentru strălucire și e un lichid transparent, ușor uleios. Trebuie pulverizat de la distanță, ca să nu încarce părul și să îl facă să pară unsuros. E ușor de folosit, nu mi-a făcut probleme consistența sa, oferă luciul frumos de care are nevoie părul. Părul meu e și uscat, deci absoarbe rapid produsul. 100 ml. Îmi place, recomand, însă e adus din Ungaria de către un magazin de aici, nu știu dacă îl găsiți ușor. Se numește Gloss Serum, Dual Action.

Un alt produs, tot unguresc, e un ser pe care eu îl folosesc în loc de ceară, pentru vârfuri. Sticlă și lichid transparent, vâscos, cu compoziția pe bază de silicon, e adresată părului uscat și ca tratament. Are 50 ml, dar mă ține de ceva vreme. Aranjează și mi se pare că și hidratează șuvițele, deși s-ar putea să fie doar o impresie, fiindcă din câte știu siliconul ”chituiește” eventualele imperfecțiuni de pe firul de păr, făcându-l perfect. Îmi place, recomand.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (17)

 • Salut!
  Demult ma bate gandul sa-mi iau cva produse pt luciul parului sau cva care sa-l faca mai sanatos. La ce preturi ai achizitionat aceste 2 produse?
  Pup

 • Miha, ce onoare 🙂 poi daca intri pe primul link o sa vezi pretul, 19 lei fiecare din astea. Cel de la Londa nu mai stiu, undeva pe la vreo 30 lei, cred. 🙂 :*

 • Sorry de un pic de off-topic, dar de metoda braziliana cu keratina de indreptare a parului ati auzit cumva? Aici in Moldova, este foarte populara, costa in jur de 40 euro si promite un par drept si stralucitor timp de 6 luni.

 • Dia, nu am auzit, dar nu ma tenteaza parul drept, it’s out of fashion 😀 :*

 • arata bine, doar ca pe un par moale ca al meu cred ca are nedoritul efect de …pleostire…;))

 • Parul drept e out of fashion? Says who? Uita-te putin pe showul Anna Sui fall 2011 http://www.style.com/fashionshows/review/F2011RTW-ANNASUI.

 • Lavi, eu il prefer uscat cu peria, si nu intins cu placa. il pastreaza natural si o idee curabat la varfuri. ce imi arati tu acolo e departe de ce a fost la noi la moda, genul acela perfect intins, filat super scurt in vf capului. si buclele lejere, de fapt, stilul natural e la moda

 • Parul drept intotdeauna va fi la moda cum este si cazul buclelor, intradevar nu mai merge varianta intinsa perfect cu placa, eu am inteles ca tu ai exclus de tot varianta parului drept.:)

 • Lavi, a nu, pai daca ai parul aproape drept sau nicicum, cum il am eu, de ex, ce faci, stai toata ziua cu ondulatorul pe el? nu, il usuc cu peria rotunda mare si ramane intins, dar natural, nu ca si cu placa. sau il mai prins in coc seara sa stea mai wavy pe dimineata.

 • Nu ne arati noua freza?:D Ziceai ca aveai programare zilele astea, am si eu maine si am emotii.:D

 • Lavi, nu e ceva radical, am renuntat la liniile drepte gen 70s ca sa pot pune extensiile si intinse si sa nu se vada diferenta “de nivel”. e un filaj normal dar tot pot sa dau bretonul pe o parte si pe alta sau cu carare pe mijloc ceea ce e ok. o sa scriu 🙂

 • Oricum eu tot timpul am fost de parere ca e la moda ce-ti sta bine 🙂

 • Dia, asa e :* cand vii?

 • de unde ai luat produsele? si eu sunt din cluj, cat de greu poate fi de gasit magazinul ? :))

 • beautyholic, e fix langa after eight, la subsol, dar inspre intersectia cum vii din 21 decembrie. e usor de gasit

 • ok mersi mult :*

 • as dori va rog sa imi spuneti un ser pe baza de silicon pentru parul care este indreptat cu placa pentru a rezista mai mult..Multumesc anticipat!