Review

100 abonamente gratis pentru 100 de fete grase, la Gimmy #cluj

Mi s-a părut foarte tare alcătuirea “grupei mari” la Gimmy, formată din cinci băieţi parcă nu plinuţi, ci graşi, vorba lui Liviu. Aşa că acum am toate motivele să cred că sunt vizate fetele mult supraponderale, nu grasele închipuite. Gimmy oferă 100 de abonamente lunare gratuite pentru 100 de fete grăsune bine – sună demenţial. Vezi postul aici.

Vreau să vă zic că am vizitat Gimmy din Polus Center. E super, au ditamai “gurile de aerisire”, adică un sistem huge de ventilaţie. Am auzit comentarii cum ca n-ar fi geamuri. Ba sunt şi geamuri, am văzut în una din săli, în restul nu m-am uitat, însă come on, dacă dă drumul la namila aia de aerisire la maxim cred ca te suflă de pe picioare.

Vestiarele sunt super drăguţe, colorate de numa numa şi baia arată super mortal. Evident, pe mine m-au fermecat oglinzile în mod special :)) Namilele Technogym, adică sala de forţă nu mă atrag pe mine personal, că n-am ce căuta la făcut muschi. E impresionantă, e drept, dar eu aş fi foarte fericită numai în sălile frumos colorate pentru tae bo, step, zumba şi alte cele. Sunt girlie şi vesele, v-ar plăcea. Au făcut o treabă minunată cu Gimmy Polus, dar mai multe citiţi la Liviu pe blog, în alte posturi.

Foto: tot de la Alexa.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

  • of, ce m-au mai stresat astia cu telefoanele…le-am zis sa nu ma mai sune. de unde au numarul? am fost o data la sala din Cipariu, am fost calcata in picioare, ca erau 20 de fete intr-o sala de 10. Acu ma suna sa ma duc in Polus. Sincer , dupa o experienta neplacuta, cine dracu se mai duce? poa sa fie sala si cu monstri de aerisire, ca really, I don’t give a damn.
    Iar reclama asta cu fetele ‘grase’, nu stiu a cui idee a fost, da e cea mai proasta idee de marketing pe care am auzit-o vreodata. Sincer , nu tot ce socheaza are priza la public, mai ales o reclama de genul la fetele grasune…
    Eu cred ca sunt vizate si supraponderalele, by the way si stii de ce? pentru ca supraponderalele se considera grase ;))

  • so true stilistele , eu am trecut la supraponderale de cand am slabit 12 kg ( nu ma intreba cat am avut inainte ) dar tot m-am inscris la Gimmy.\ce e free e free si in plus pot renunta oricand:) sper sa nu ma dezamageasca 🙂

  • stilistele, ai dreptate. hai mai bine sa ne ascundem dupa degete si sa ne fufem pe intuneric. daca ai un suflet frumos, o minte sclipitoare si machiaj impecabil, ce mai conteaza sanatatea si un corp armonios si tonifiat?

    e o campanie foarte faina si foarte utila. sunt convinsa ca se vor gasi destule rubiconde care sa-si recunoasca “incadrarea” si care sa vrea sa faca ceva pentru asta. nu e o rusine sa fii gras. e rusine sa fii gras si sa te complaci in starea asta , fara sa iei masuri de redresare.

  • @Catzaua: chill, nu m-am ascuns nicaieri, am ales doar alta sala. nu pentru ca sala lor e pentru ‘grase’ ci pentru ca m-au calcat in picioare vreo 20 de grase la antrenament.

  • @stilistele, se pare că tu ai o problemă pe undeva, no offense…tu mergi la sală pentru cine e în sală sau ca să lucrezi? Că eu una am frecventat multe luni sala din Cipariu și n-am fost niciodata ” călcată în picioare de grase ”. Plus că mi se pare urât să arunci așa cu vorbele…eu apreciez orice persoană, de orice sex, formă sau gabarit care lucrează, nu stau niciodată să îmi dau ochii peste cap și să mă gândesc că poate nu încap de X și Y….poate n-ai fost destul de băgată în seamă…asta e deja cu totul altă problemă.

  • Lasa Adriana,nu mai fi tu asa ocosa…oricum ar fi la zumba,pana la urma te plictisesti de ea,sa vad in fiecare zi aceleasi fete,aceeasi muzica latino,e prea mult…eu m-am lasat,caut altceva….in plus nu ma simt bine unde sunt oameni inferiori mie….cu aceleasi figuri insipide,imbracate parca s-ar duce cu gunoiul….Ce sa fac? Daca nu imi plac persoanele neingrijite ,tot eu sunt de vina???