Lifestyle

Ochelarii frumoşi de soare să vină la mine! Un link… :)

Încă nu m-a pălit şi pasiunea pentru ochelari de soare, drept pentru care am avut mereu o pereche, maxim două şi m-au ţinut mult şi bine. Acum, perechea mea de ocheri de soare drăguţă şi frumoasă s-a rupt, am plonjat direct pe ei, fără să-i văd, şi cum nu sunt tocmai uşoară ca o pană… crrrk! Uf… :-< (da, fix cei din imagine 🙁 )

În fine, am dat din curiozitate o căutare pe google şi ce îmi iese în cale... ochelari pe branduri, preţuri 30 lei, 35 lei :)) Am zis “ai naibii fake-uri”. După care am citit avertismentul în care se explică oamenii. Mnoh, eu una văd acolo iniţialele unor brand-uri, să înţeleg că nu ăia-s ochelarii de fapt, ci alţii, asemănători? Apoi aşa, îţi cumperi din piaţă. Noh, eu n-am încredere să dau 30 de lei pe aşa ceva. Voi ce ştiţi? Să mă risc? Pentru mine e important să aibă filtru UV şi să nu deformeze realitatea lentila… cum se întâmplă la ăştia ieftini. Nu vreau nici ceva super scump, da nici marfă de piaţă, noa, că-s ochii mei în joc.. Sugestii? 🙂 :*

Azi la 6 se încheie Mărţinconcursul!…

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (14)

  • Eu chiar mi-am luat ochelari de soare de pe acest site acum vreo 2 saptamani, dar doar pentru ca nu gaseam in comert ceea ce vroiam eu si anume, ochelarii stil John Lennon, cum asta nu e chiar o firma ci doar o denumire a stilului nici nu ma asteptam sa apartina vreunui brand. Mie-mi plac, i-am purtat doar o data pana acum, m-am uitat direct la soare si nu m-au durut ochii, dar soarele de Martie nu e chiar arzator. Daca sa comanzi de aici sau nu? Poate, decat sa dai 200 de lei pe unii originali sau 10 lei pe unii din piata…ramane la alegerea ta.

  • Eu iti sugerez marca Polaroid, eu am o pereche de 3 ani de zile si sunt foarte ok. Este o diferenta enorma intre ei si cei de 20 -30 de lei care se gasesc in diverse magazine gen Meli Melo sau pe la tarabe. I-am cumparat de la un magazin OptiBlu si au fost in jur de 150 ron, cu garantie 1 an de zile. Cred ca e cea mai iefitna marca pe care o poti gasi in magazinele optice, in rest am vazut modele foarte dragute dar si foarte scumpe.

  • Miky, ce bine ca stie cineva 🙂 si se vede bine prin lentile, adica nu vezi diferente de nivel cand ii pui si cand ii dai jos? cand eram mica imi luam de aia naspa de pe strada si aveau.. parca aveau dioptrii, si ameteam de la ei. si eu, pana pun mana pe un deal bun de la veo optica sau ocazie, vreau o pereche mai ieftinuta dar model frumos.

  • @Mirabela la polaroid ma gandesc de vara trecuta.. poate ca..

  • modelele Polaroid sunt foarte dragute; sunt destul de multe modele, pentru toate gusturile. preturile acum sar totusi de 170lei pentru fete. eu mi-am luat vara trecuta din farmacia Catena parca, in orice caz, din Carrefour Orhideea. am dat 210 lei pe ei si nu am avut nicio problema cand i-am purtat. ai mei au lentila mai inchisa si poate si de aia 🙂 Polaroidul mi se pare o marca medie, astfel incat sa nu dai 5-600 lei dar totusi sa ai un model frumos si care sa te ajute in mod real sa faci fata soarelui.

  • Sig, daca ai drum la Londra, TKMaxx e destinatia ideala: ochelari de soare branduri celebre, cu filtru, redusi de la 300-400 de euro la 50- eu am gasit Chloe si Givenchy. Nu se compara sub nici o forma cu cei de pe tarabe, au protectie forte si au grija de ochisori. Plus ca la condus sunt dementiali. Daca nu, gasesti online si cu 70 de euro, de ex aici:
    http://www.theoutnet.com/Shop/Accessories/Sunglasses
    :**

  • Anamaria, multumesc 🙂
    Stilistele, eram sigura ca imi pomenesti de Tk Maxx 🙂 Ma duc cu siguranta daca imi rezolv pana atunci problemutele, stii tu, de asta depinde totul. Multumesc mult pentru link, ma uit imediat 🙂 :* :*

  • Sigina , eu iti recomand pentru acest sezon ochelarii retro , cu rama din plastic gros , in genul Ingerilor lui Charlie .Sunt must! Stii … din aceia rotunzi , mari …
    Gasesti cu filtru UV la preturi accesibile la Stradivarius!
    😉

  • Emanuel, stiu, doar ca Inditexurile sunt in China facute, nu cred ca sunt de mare calitate ochelarii. O sa ii incerc.. as vrea un polaroid. Sau am vazut Anna Sui intr-un outlet ceva super misto. si ieftini..

  • Ei bine, Sigina, e o usoara diferenta, greu de sesizat, avand in vedere faptul ca ochelarii in stil John Lennon au lentila aproape plata, dar nu ametesc de la ei, nu sunt ca ochelarii luati cu 8 lei de prin “piata”, totusi poate ca tu esti mai sensibila… Iti sugerez sa mai incerci prin magazinele de relativa incredere, sa poti sa probezi, eu aleg cumparatul de pe internet ca ultima alternativa.

  • Miky nah vezi, asta e problema, marca e o garantie a calitatii si daca nu-s marca, tre sa incerci sa vezi cum se vede… mno mersi de info oricum 🙂

  • Pacat :o3
    “ai naibii fake-uri” , haha :))

  • Ochelarii din foto seamana destul de mult cu o pereche care am vazut-o pe un site ce vinde ochelari de soare Polaroid in Romania http://www.sportstyle.ro/ochelari-de-soare-polaroid/polaroid-j8001-b-black.html

  • Eu mi-am luat ochelarii de la magazinul online farmaciaaredealul.ro si sunt foate multumita. Au cele mai mici preturi pe care le-am gasit si vin cu tot cu test de polarizare sa vezi ca nu sunt fake-uri.