Lifestyle Review

Kadia Spa – set de baie (review)

Kadia, Kamia, mi-e greu să citesc hieroglifele acelea, ideea e că e un set de baie de la Marionnaud, parfumerie pe la care trec cu drag că au tot felul de cosmetice drăguţe şi parfumuri şi mă lasă să mă dau cu toate testerele 😛 În fine, Kadia Spa este de acolo, dar nu l-am cumpărat eu, l-am primit cadou eu şi mama.

Conţine un gel de duş, o loţiune de corp, sare de baie, exfoliant corporal, cremă de corp şi ponpon.  Nu le-am testat pe toate, că acuma cum văd lista de ingrediente şi văd şi numai plin de parfum, îl las repede din mâna. Am încercat gelul de duş – lasă pielea uscată, degeaba miroase bine. O să îl folosesc la haine, le clătesc cu el când n-am balsam. Nu place. Loţiunea de corp..de vreo două ori folosită, de când cu unturile şi chestiile naturale, mi se par aşa nişte gunoaie parfumate… Mă rog, dacă ar fi dermatocosmetic sau ceva marcă, aş avea mai multă toleranţă. Nu mă simt bine cu ele. Poate altora le plac. Arată bine, au fost împachetate într-o “cădiţă” de metal drăguţă, dar pur şi simplu nu mai pot pune aşa ceva pe mine. 🙁

Ah, de ponpon am fost cea mai încântată – dezamăgire mare, după o săptămână de utilizare s-a desfăcut tot. Offfffff… am nevoie de un ponpon de calitate, că ştiţi că eu mă spăl, nu glumă :))

Deci seturi de baie ca şi acesta Nu, nu, nu. Nici cadou. >:p Ok, bine, click pe poze să vedeţi nişte ingrediente. Parfumul e printre primele, deci e în cantitate mare. Şi numai la parfum sintetic se fac diverse alergii.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • Pompon de la The Body Shop ai incercat? Mie mi se pare foarte rezistent.

  • Iulia, hmmm.. zici? O sa incerc..

  • mno, asta nu-i pentru pielicici sensibiloase….is bune numa pt pielea tabacita ;))

  • stilistele, da tu, is groaznice. hai un dove, dar astea set, unkown… acuma sa ma scuze Marionnaud.. NU.