Lifestyle

Very Smooth Hair Serum de la HerStyler, cu vit. E

Acuma o să ziceţi ca la mine toate-s wow, dar dacă am dat peste multe produse bune în ultima vreme, ce să fac? Nu ştiu dacă aţi auzit de HerStyler, cică e o marcă de produse şi ustensile profi de păr, pe care eu am descoperit-o la Cluj în Polus Center, au insuliţă de curând. Înainte de sărbători, fetele de acolo încercau ondulatoare şi plăci pe şuviţele potenţialelor cliente şi m-am dus repede să văd despre ce e vorba. Am trecut peste plăci şi ondulatoare, deşi se prezentau minunat, şi am vrut să ştiu de produsele de păr.

Au un fixativ pe bază de apă, la vreo 40 de lei parcă, dacă bine îmi amintesc promoţia, îl găsiţi şi pe site. Cică preţurile sunt mai mici la noi ca pe site, că doar nu pot vinde cu ditamai preţul. Mi-a făcut cu ochiul acel fixativ pe bază de apă fiindcă se poate aplica pe păr înainte de placă sau ondulator, fără să strice ustensila. Super fain, nu-i aşa? Mi-a rămas capul la el.

Apoi am testat la ei un ser de păr.. pfai, cu o ocazie ulterioară mi-au dat un pliculeţ pe care l-am încercat şi acasă… cum să vă zic…. are un pic textura primerului de fata de la elf pe degete, fin şi moale 😀 Da, ştiu, halal comparaţie, dar îl aplici pe păr şi pe vârfuri şi îl face fin şi îi dă o strălucire sănătoasă părului de numa numa. Sunt iremediabil “omg, omg, gotta get it”. Parca era la vreo 90 lei ultima dată. Pe site sunt uber scumpe!!!

Nah, pe mostra mea scrie aşa: Get soft, glossy hair in seconds with this light, non-greasy serum. Aşa e, e ca un gloss de păr şi nici nu e gras.

Ingrediente: cyclomethicone, dimethiconol, vitamin E acetate, aloe vera extract. N-am văzut în viaţa mea un produs non-bio cu aşa puţine ingrediente :D.

E foarte fain, voi aţi auzit de firma asta? Aveţi ceva de la ea?

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (10)

  • Apoi sa stii pisi ca nici eu! 😀

  • Folosesc si eu serul , e genial .

  • Corina, eu numa o mostra am primit, dar indata ce imi revin financiar dupa reduceri, imi iau si eu ceva de la ei.

  • Eu am fost in Canada vara trecuta si am luat de acolo masca de par, sampon si ser la 50 $ canadieni m-am targuit intr-un mol cu o evreica de la 300 la 50 sunt foarte bune de asta am si cautat acum din nou produsele pt ca sunt foarte bune eu am fost blonda si mi-am ars ingrozitor parul cu produsele astea si-a revenit sunt excelente

  • herstyler? aham, este stand in polus, vreau sa vb cu tipul care are standul.

  • salut. nu stiti careva unde as putea gasi Aveeno Living Color Shine Glaze? sunt din mures, dar si in cj daca este nu-i bai. sau pe net, undeva. caut innebunita si nu gasesc niciunde. am gasit doar pe un site din afara care evident nu livreaza in romania, ca suntem clasificati in zone de conflict militar :))

  • sabyna, n-am auzit, dar daca aud ceva, revin 🙂

  • merci 😀

  • de curand a primit si prietena mea o mostra cu “hair serum” si i-a placut foarte mult… as vrea sa-i cumpar, dar am fost de 2 ori la polus si n-am gasit standul. puteti sa-mi spuneti unde as putea cumpara serumul acesta??? mersi anticipat

  • Ede, nu prea stiu ce sa iti spun, in Cluj au avut stand o vreme in Polus, la intrarea 3, insa nu mai au, se pare. Mi-a placut tare mult, dar deh, mai exista variante. vezi si postul asta