Lifestyle

Primit pacheţelul genutze.ro :P

Nu în 24 de ore, cum se laudă Fan Curier, ci după trei zile, ca la Poşta Româna. Nu pierd ocazia să nu-i ponegresc, m-au sunat vineri dimineaţă că au venit să-mi livreze coletul (eu mai şi lucrez, btw), când am vazut, după vreo oră, apelul, am dat apel înapoi, că doar nu o să sun eu un nr necunoscut, da vezi de treabă, cum să sune ei înapoi să caute clientul?? Am sunat pe la 2-3 după masă “ah, azi nu mai livrăăăm…mâine dimineaţă între 10-12 îl aducem”. Adică sâmbătă dimineaţă. Şi mi-am scrificat sâmbata dimineaţă de dormit ca porcuşorul fără grijă tot chiorându-mă la telefon – şi nimic! Sun pe la 12 – nimeni nimic. Îi porcălesc pe mail, îmi răspunde o plcitisită – care-i nr de awb? pfff… de unde să ştiu eu.. Şi într-un final mă resemnez să îl primesc luni, adică azi, înainte să dau o fugă pe teren. La 10 fără un sfert a fost la mine. Şi auzi la tip: “pai numai dimineaţa asta a sosit…” ce gogonată… Şi am plătit 18 lei ca să mi-l aducă în acelaşi timp cu Poşta Româna la care plăteam 9 lei. Uateva. NU vă comandaţi prin Fan Curier că nu merită. Tre să tragi de ei de parcă nu ei îs interesaţi să aibă clienţi mulţumiţi.

În fine, creţii de dimineaţă s-au risipit când am deschis pacheţelul şi am văzut genuţele, 097 :D, 048 😀 şi adezivul Duo. Îi mulţumesc Florentinei pentru consiliere, că eu habar n-aveam ce să iau. Sper să dibui de data asta cum se pun şi să îmi iasă. O să pun poxe. Deocamdată mă laud cu ce mi-am luat. 😀

Adezivul e alb, dar devine incolor, am înţeles, la aplicare. Genuţele nu au propriul adeziv, cum am avut unele din comerţ şi în care nu prea cred că ar fi de treabă. Şi da, acolo e o carte de vizită cu mocuţa lui Special Koko pe ea, am zâmbit când am văzut-o 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (16)

  • Vai, data viitoare cand iti comanzi vreau si eu. Abia astept sa te vad cu ele.

  • Si pentru mine a fost o surpriza cartea de vizita :))):D pup, sa te si vedem cu ele!:))

  • Comenzile se onoreaza in 24-48 de ore lucratoare la curieri, indiferent de firma. Sambata si duminica nu se fac livrari, decat cu mentiuni speciale. Iar vineri daca ai pierdut apelul, slabe sanse sa mai primesti coletul in ziua respectiva deoarece curierii isi urmeaza traseul. NU sunt de la nicio firma de curierat dar expediez mult cu ei si stiu.
    Genutzele sa le folosesti cu placere si sa dai din ele cat mai atragator :).

  • @different me, sa ma pupe in fund atunci, asa au zis vineri “maine dimineata”. eu de unde sa stiu, da-i in ma-sa, data viitoare iau prin Posta Romana. Macar de la aia am asteptari mici si rezultate peste asteptari 🙂 sper sa dau din gene cat de repede 😛

  • Vaai si eu am avut numai probleme cu Fan si de atunci numai posta o folosesc. Acolo nu am avut niciodata probleme! Si nu cred ca astia nu vin si in weekend pentru ca eu am primit un colet sambata dimineata. Mai ca sa ii injur cand i-am vazut in fata usii, sa zica mersi ca ma trezisem ca altfel…. :))

    Cat despre produse, sa le fol cu placere!

  • Mie un curier de la Fan mi-a zis cat face pachetul si cica plus transport..la care i-am raspuns ca transpotrul e platit de firma de la care am cumparat, apoi mi-a zis senin, pai nu transportul ala, deranjul meu, de-o bere acolo..nu numai ca nu a asteptat sa vada daca ii dau ceva, practic imi baga el mana in buzunar. Bineinteles cand ne-am vazut face to face i-am dat fix banii si i-am explicat ca daca nu cerea nimic si eu aveam bun simt sa ii las ceva..asa nu incurajez nesimtitrea. Si a ramas ca mut..nu sunt rasista dar mai era si foarte colorat si tupeist…se pare ca la Fan Curier se angajeaza mai oricine lately. De evitat daca nu ai nervi de consumat.

    Btw sa le foloseti cu placere !

  • @adyna si eu mi-am stricat somnul de sambata dimineata asteptandu-i. nu lucreaza pe saracie… Si multumesc de uarare 😛
    @Simona serios? adica am inteles ca is platiti prosti curierii, dar nu este obiceiul sa lasi bacsis. si da, daca e unul super dragut si imi livreaza la timp, e ok. Multumesc si tie de urare, sper sa ma descurc la “lipeala” 😀

  • offf….greu de gasit un serviciu de curierat profi, eu lucrez cu TCE si sunt mega multumita de ei…niciodata nu am avut probleme…si am livrat sute de colete.
    sigina, sunt curioasa cum arata genele astea…sa postezi o poza cu ele, nu am indraznit sa imi cumpar vreodata,pentru ca mi se pareau artificiale…cum arata, de fapt?? arata cat de cat natural?

  • @Stilistele la TCE lucreaza prietena mea, Any. Daca merge ceva bine pe Cluj e meritul ei, se implica mult, ma bucur ca munca ei da roade. Genutele astea sunt din par natural, cred ca ti-ar sta superb ca tu ai ochi mai mari si frumosi. Eu am emotii ca am pleoapa mica, sper sa imi stea bine. Daca nu reusesc sa mi le pun singura fug alaturi la cosmetica sa mi le puna, si tot le port 😀 clar ca fac poza.

  • cu placere. te pup!

  • saluti eu sunt Any 🙂 si noi avem pb dar incercam sa respectam serviciul “curierat 24”, mai sunt intarzieri in livrare, mai ales dat. cond. meteo nefavorabile din per asta. Dar la noi nu s-a pus pb si nu am auzit nici in alte locatii ca cineva dintre colegii mei sa ceara bacsis ?!?….facem eforturi ca lucrurile sa fct. in parametrii normali si sper ca asta sa se vada inafara. Imi pare rau scumpa, de somnicul tau de sambata…stiu cat tii la el, ca noi toti ;)…sa folosesti sanatoasa genutele, abia astept sa te vad cu ele ;)..puppp

  • si nu e meritul meu, Sigi e subiectiva :), e o armata de oameni care se implica, mai ales dep vanzari, care e direct interesat sa nu-si piarda clientii :).

  • @any las ca stim noi 🙂 cine statea cu gura pe toate departamentele dincolo? 😛 oricum sunt prastie aia fara tine

  • @siginutz….e meritul curierilor profi si a vanzatorilor :), hai sa lasam asa. t pupic scumpa

  • Si eu am comandat dar imi zice (Comanda nu este confirmata.
    Un operator urmeaza sa va contacteze.) si nu stiu ce trebuie sa fac mai departe:( ajutati-ma va rog..