Lifestyle

TANF, farduri de ochi minerale sau cum reînvăţ să mă machiez – review

A trecut ceva vreme de când am primit pacheţelul de la theallnaturalface.com, de la care comandasem mostre de fond de ten (mă rog, pudră), glows, mostre de fard de obraz, un primer de pleoape negru şi un fard integral. Am primit cadou o mostră de fard verde, superb.

Şi acum să le luăm pe rând. Azi fac review doar la primer şi farduri.

Nici nu ştiu cum să încep. Încep cu mostra. Mostra de fard verde este Ocean Green, este o culoare superbă (nu mi-a ieşit swatch-ul când am făcut pozele, că era lumina chioară şi n-am aparat chiar aşa bun), pigmentată.

Nu-s obişnuită cu farduri pudră, aşa că mi-a fost greu să mă obişnuiesc cu un fard atât de curgăreţ. M-am mânjit toată la început, cred că am şi făcut un video pt blogul în spaniolă cu prima mea experienţă cu mineral make-up. Nu îmi place că nu ţine. Se cam sterge în timp, nu prea e durabil, pe cât de pigmentat e pe moment. Şi mai şi “curge” la aplicare. Păcat de culoare, că-i mumoasă.

Lemon Ice este fardul comandat de mine pentru aplicare sub arcadă. E un galben lămâie, deschis de tot, sidefat, are o culoare superbă. Tot curgăreţ, dar acolo mă descurc, m-am învăţat cu el – cu greu.  Nu îmi plac fardurile dusty, deloc. Măcar de ar ţine culoarea.

De primerul negru pentru pleoape eram foarte curioasă, îmi şi imaginam un smokey eyes ţapăn, nemişcat, all night long, super tare, super rezistent şi super potent, dar visul meu de-o săptămână, de la comandă până la primire, s-a prefăcut în scrum.

Mă aşteptam să fie cremos şi să se usuce la mine pe pleoape, imortalizând odată cu el şi stratul de fard negru, dat ca întărire peste. E tare, foarte pigmentat, într-adevăr, nu-i cremos deloc. E un fel de…uleios, de se ia pe pensuliţă, dar totuşi dur, nuj cum să “esplic”. E ok, la aplicare. Da nu ţine, am încercat să îl fixez cu fard, am încercat şi fără fard – mai rău – se adună în pliul ochiului, arată unsuros, şi cu asta basta. În poză pare să fie sidefat, nu este, am scăpat eu Lemon Ice pe el, că zboară în toate direcţiile. Nuj cum o să-l mai combin, oi vedea eu. Da, am dat şi primer de faţă pe pleoape, înainte. Geaba.

Din astea trei produse… pot să zic că numai prăfosul galben ice e în regulă, că îl aplici pe o zonă mai puţin fiţoasă ca pleoapa mobilă. Urmează review la blush-uri, mult mai fericite şi folosibile şi la fondurile de ten praf 🙂 tot t.a.n.f.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • Asta e problema la fardurile minerale. Nu se “lipesc” bine pe pleoapa si cand le blenduiesti parca dispar. Eu tot timpul aplic inainte o baza lipicioasa peste ele(fard crema sau lichid) si nu mai am probleme. 🙂
    pupici!

  • @anda, adica sub ele, nu? am incercat, trazni-o-ar baza.

  • Daca vrei o baza neagra iti pot recomanda Smokey Eyes de la Essence,un kit cu fard crema si fard pulbere.Fardul crema se poate folosit si ca liner,si ca baza,eu n-am avut probleme cu el:*