Lifestyle

Cremă hidratantă – SPF 10 – argilă specială, Aslavital (Farmec)

Vă povesteam aici, cât de încântată am fost de mostra acestei creme. Aşa că mi-am luat-o cu totul 🙂

Îmi plac cremele grase şi foarte grase, pentru corp şi ten, însă ziua nu pot să mă dau pe faţă, de exemplu, cu Apidermin sau uleiurile mele bio, mai ales când e cald. Aşa că am luat aceastăcrema pentru a o folosi ziua.

Zice aşa: Complex natural ultra-hidratant, argilă, fitosteroli, unt shea. SPF 10 – e ok, eu oricum nu stau la soare aproape deloc, decât minimum recomandat de medici. Mai zice că are efect antipoluare cotidiană – super, mă îngrozesc când văd pe dischetele de demachiat negreală după o zi prin oraş, deşi am fost nemachiată.  Hipoalergică – minunat, da, aşa e, pielea mea nu face “figurine” la ea, eu nu pot să pun orice cremă pe faţă.

Mai zice aşaaaa: că e şi pentru gât şi decolteu.

Cutiuţa mea are 50 ml şi a costat aproximativ 20 lei. Daaaar… am înţeles că există şi varianta profesională, la 200 ml şi costă aproximativ 30 lei. Când o să o termin pe asta, dacă nu văd altceva ce să merite testat, îmi iau varianta profi. O recomand? Daaa, atât tenului uscat, cât şi celui normal, că intră repejos în piele. Poate că şi tenul gras ar trebui să o încerce, cereţi o mostră. Argila ar trebui să absoarbă din sebum… Lasă senzaţie de hidratat, dar nu de gras.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (9)

  • Oare de ce varianta profesionala ar fi mai ieftina decat cea clasica?

  • nuj, da daca stiam imi luam de aia… asta are aspect mai fain 🙂

  • @clarra. cred ca e vorba de un discount pentru cantitate. hai sa fim seriosi, ca nu toata lumea are nevoie de 200 de ml de crema de fata, mai ales daca folosesti una de zi si una de noapte. mie una de 50 de ml imi ajunge in jur de jumatate de an, asa ca aia de 200 probabil ori m-as plictisi de ea ori mi-ar expira

  • hehe, da 🙂 ca la cosmetica se duce repede crema. Probabil ca pt noi nu are sens sa luam una de aia mare.. ca te saturi. 🙂

  • Ai un blog award de la mine :*

  • De unde pot lua o mostra? se gasesc oare in farmacii? ca eu am tenul normal/mixt-accneic si as vrea sa vad intai daca mi se potriveste.

  • @ana, cere la farmacie. daca esti din cluj, incearca la farmacia unu sau la magazinele farmec.

  • Am sa intreb in farmacii. Sunt din Iasi si n-am vazut prin oras magazine Farmec. Merci de info :*