Lifestyle

Fard Farmasi, un fard de milioane, la cei câţiva lei, cât costă

Acu nuj câtă vreme mi-am luat un fard de la Farmasi, fiindcă mi-au plăcut mult culorile în tendinţe, comparativ cu alte firme turceşti. La Ruby Rose sau altele de genu nu găseşti aşa culori frumoase ca la Farmasi.

Vreau să vă spun că folosesc zilnic aproape  fardul şi nu dă Domnul să se termine. Este destul de mult, nu se va termina curând, şi preţul a fost undeva sub 10 lei, nu mai ştiu, da mă duc să văd şi vă spun, că acum, cu TVA-ul nou şi cu toate legile care se schimbă peste noapte, nu mai ştiu nimic sigur.

Fardul se întinde foarte bine, nu se adună prea tare, decât în cazuri extreme, umiditate ridicată, ştiu şi eu…, arată bestial, îmi place cutiuţa şi forma fardului, semirotunda, “cu burtică”, aşa cum îmi vine mie să îi spun, “burtică” pe care o tot frec cu aplicatorul şi care scade tare greu. Da nu mă plâng.

El e roz, însă se numeşte Terracotta Single, mai există şi în combinaţii de câte patru, dar mai micuţe, acesta e unul singur, numărul e 547.

Vi-l recomand, eu voi mai cumpăra şi alte produse de machiaj de la Farmasi. Atenţie, în Cluj, stand Farmasi este doar în Iulius Mall, mai există produse Farmasii pe la tutungerii şi magazine de cosmetice, da eu am găsit cu adaosuri de până la 100%…

Poza a fost făcută când am luat produsul, să pot să arunc liniştită cutia 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (11)

  • Da! Frumos fardul. Am avut si eu, si mai am , produse Farmasi. Au niste culori frumoase. Si sunt de calitate ! Recomand si tusul de ochi daca folosesti. Tine cat e ziua de lunga, pana te saturi 🙂

  • Eu asa vreau un blush, in nuanta asta 😀

    Pe unde se gasesc produse Farmasi? Ca eu am gasit doar intr-un plafar, cateva ore aruncate intr-un cos.

  • @katrina, in iulius mall in cluj, e singurul loc unde are stand oficial farmasi 🙂 poti sa il folosesti si ca blush.

  • Merci de raspuns. Pana ajung eu in Cluj, cred ca isi fac ei stand prin Bucuresti 🙂

  • este magazin in bucuresti…..in incinta Cocor.>D

  • ….sau de pe http://www.farmasi.ro, au magazin on -line.

    🙂

  • sau, dar altfel e cand le ai sub nas 🙂

  • pfoai eu stiu sigina…dar daca locuiesti in orasele mai mici ..gen bistrita:)….te adaptezi….:):)

    pupici

  • a, da, credeam ca imi comentezi din cj 😛 da. e mai bine asa, ca sigur si voi aveti prin buticurile de astea cu de toate cu am avut si noi, da cu ados de 50% su 100%

  • Folosesc si eu produse Farmasi si le recomand tuturor! Prima data m-a atras pretul foarte accesibil, dar calitatea produselor a fost cea care m-a facut sa raman client fidel. O idee foarte buna sa scrii despre asta. Si fardul pe care l-ai ales este unul chiar foarte dragut!

  • Buna firma, bune produse. Felicitari pentru blog!