Blond Hair Review

Decolorant de păr nou de la Palette

Am lăsat din mână Palette Color XXL 00A ca să încerc noul decolorant pe care l-am găsit în Auchan sau în Carrefour, nu mai ştiu, la ofertă, 17 lei două decolorante, versus vreo 12 lei unul din celălalt. Nu ştiu, aşadar, cât costă unul singur.

Din această gamă sunt decolorante pe tipuri de tonuri, acesta este pentru cel mai închis ton, după cum vedeţi pe cutie. Miroase o idee mai tare decât xxl 00a, însă parcă deschide mai bine. Praful decolorant e tot alb, nu mov şi balsamul din pliculeţ absolut mortal. Căutaţi-l, poate îl găsiţi la ofertă cât e cu New! pe el 🙂

Pentru decolorarea acasă, nu uitaţi de ideile din posturile mai vechi, cautati in Search-ul de aici cuvintele “par blond”.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (8)

  • Deci, eu ma vopsesc cu Palette 00A de cam 4 ani si de o luna jumate nu mai gasesc niciunde acest decolorant. Am citit postarea ta si am vazut vopseaua asta noua pe care o tot caut si nu o gasesc niciunde. Eu sunt blonda, am un blond alb platinat si nu pot sa ma vopsesc cu altceva.Am incercat 01 de la Palette si mi-a iesit la radacina un galben pui. Am niste evenimente importante si nu pot sa merg asa. Am inteles ca 00A-ul s-a scos de pe piata si vopseaua aceasta ce ai postat-o tu nu o gasesc niciunde.Nu stiu ce sa ma mai fac …

  • Andre, acel decolorant si-a modificat la un moment dat ambalajul, cand l-am luat eu ultima data, insa apoi am constatat ca e mai rentabil sa imi iau praf la galetusa de 1 kg si oxidant la fel, la 1 l din magazinele profesionale. Aplicate, bineinteles, de un cineva priceput, doar la radacina. Eu iti recomand sa intrebi pe cineva care lucreaza in domeniu, nu pe angajatii supermarleturilor sau chiar sa scrii firmei ca au birouri in Ro si sa ii intrebi.

  • Stiu ca i-au schimbat ambalajul, si acum pana la urma l-au scos de tot si nu inteleg de ce.Am inteles ca era cea mai bine vanduta vopsea de la Palette.Pai si unde as putea gasi praful ala decolorant alb? Sau vopseaua asta cu cutia albastra? Eu sunt din Timisoara.

  • exista magazine de produse profesionale, acolo intrebi daca au decolorant cu praf alb. desi coafezele care cumpara, prefera praful albastru, cica nu iese galben. acolo unde se gasesc si ustensile profesionale de ingrijire a parului, daca nu, in mall sigur gasesti unu.

  • ceau imi spui si mie te implor cum se numeste vopseaua asta?eu pana acu ceva timp numa palette xxl 00a am folosit si la scos de pe piata asa am inteles:(si decolora radacinile la maxim era super buna

  • uita-te in comentariile de aici, georgi, vezi recomandarile mele.

  • nu se mai gaseste palette xxl ?