Lifestyle

Intense Repair Body Balm şi Fast Absorbing Hand Cream de la Neutrogena

Fiindcă sunt fan creme pentru piele uscată sau foarte uscată, am decis să încerc şi eu Neutrogena. Am găsit la ofertă în Real crema de de corp Intense repair body balm împreună cu Fast absorbing hand cream la aproape 20 de lei, şi nu am mai stat pe gânduri, le-am şi pus în coş. Asta fiindcă cochetam demult cu crema de corp, pe care o văzusem la 21 de lei în ceva farmacie din mall, dar fără crema de mâini. Aşa că nu puteam rata oferta, nu-i aşa? 😀

Crema de corp spune că este pentru piele foarte uscată, iritată chiar. Susţine că hidratează în profunzime, calmează mâncărimea şi iritaţiile asociate cu o piele uscată, ajută la refacerea barierei de protecţie a pielii împotriva deshidratării şi a altor factori externi. Am încercat-o şi pe mine, si pe cineva care avea pielea iritată de la uscăţime şi s-a îmbunătăţit situaţia de la prima folosire.
E grozavă, intră bine în piele, e cremoasă şi ne-uleioasă, te poţi îmbrăca imediat după ce ai aplicat-o fără să ungă hainele. Pielea e hidratată până la următoarea aplicare şi devine foarte fină. În cazul pielii descoamate a subiectului meu am observat că nu se mai vede aşa după 2 zile de folosire, de 2 ori pe zi pe zona respectivă.
Pe o scară de la 1-10, are nota 11. Luaţi-o, are 200 ml, dacă nu o găsiţi la ofertă pe undeva ca mine, merită 21 de lei.

“La pacheţel” cu crema de corp a venit o cremuţă de mâini, Fast absorbing, adică absorbţie rapidă. Este o cremă lejeră, deci nu e doar pentru piele uscată, deşi merge bine şi la aceasta. Se absoarbe imediat în piele, e non-grasă, lasă o piele catifelată. Are 75 ml, nu ştiu exact cât costă ea singură, dar sunt convinsă că îşi merită banii.
Ambele creme au un parfum discret, plăcut. Luaţi-le cu încredere.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • Si eu o folosesc, este cea mai buna pana acum dupa zeci de produse testate. Nota 10 plus.

  • Ce bine că se găseşte şi la noi. Eu am primit-o pe-a mea (crema de mâini adică) din UK, şi acum că s-a terminat, începeam să mă panichez că nu voi găsi. 🙂

  • Ioana S, dupa ce iti cumperi de aici, sunt curioasa sa revii cu impresii, daca ai observat sau nu diferente intre cea din UK si cea de aici:)